Dupa o cariera de peste 18 ani in televiziune, Bianca Ionita se pregateste sa faca o schimbare majora in viata ei profesionala.

Dupa 10 ani de balet, la varsta de 17 ani, Bianca Ionita a decis sa renunte la aceasta arta si sa aleaga o cariera in televiziune. Primul ei contact cu televiziunea l-a avut ca prezentator al rubricii de Meteo de la PRO TV in anul 1997. Pentru ca si-a dorit sa afle si ce se intampla in spatele camerei de luat vederi, vedeta a lucrat apoi la Antena 1 ca asistent de productie timp de 5 ani.  In anul 2004, Bianca a avut propria emisiunea la National TV (“Fresh Club”) iar din 2008 s-a alaturat echipei Kanal D ca prezentator de Stiri. Colaborarea cu Kanal D a luat sfarsit la inceputul anului 2016.

Noi am avut ocazia sa o cunoastem pe Bianca Ionita la cursul de PR de la Atelierele ILBAH si am reusit sa obtinem un interviu in exclusivitate.

Dupa o lunga cariera in Televiziune te afli intr-o mica pauza in care iti dedici majoritatea timpului cresterii micutei Eva. Cu ce iti ocupi timpul liber?

Timp liber cand ai copil nu prea mai exista. Ai pauze binemeritate de cateva ore si cam atat iar atunci incerc sa ma ocup de mine sau de casa.

Care sunt planurile tale de viitor?

Momentan planurile de viitor nu prea sunt sau sunt prea multe, nu stiu cum sa explic. Pot doar sa spun ca am atat de multe idei si asa de mare dorinta de a face chestii incat astept momentul oportun sa simt exact cand si cu ce sa incep. Pana atunci vreau sa investesc in dezvoltarea personala si sa incerc sa nu imi limitez orizonturile.

Crezi in dezvoltarea personala continua?

Da normal, trebuie doar sa iti permiti sa te deschizi catre asa ceva, sa te cunosti si sa intelegi ca meriti ceva mai bun, mai folositor. In ziua de astazi suntem mereu supusi schimbarii si supravietuiesc doar cei care reusesc sa se adapteze. In strainatate formarea profesionala continua este un fenomen foarte raspandit de ani de zile.

Biana-Ionita-Curs-PR-Atelierele-ILBAH-3

Consideri ca urmarea cursului de PR de la Atelierele ILBAH iti va folosi in viitor in cariera? Ai vreun plan in acest sens?

Sunt convinsa ca ma va ajuta pe multe planuri, inclusiv personal. Este posibil sa urmez si o cariera in acest sens datorita volumului mare de cunostinte si resurse din domeniul artistic si nu numai. Nu fortez lucrurile, trebuie sa vina totul firesc si natural. Am invatat foarte multe lucruri la acest curs care ma vor ajuta in orice domeniu voi alege sa urmez. Pana la urma comunicarea este cea mai importanta nu?

Ce alte domenii te mai intereseaza?

Sunt pasionata de hairstyle si de croitorie, tot timpul am idei creative si unele chiar le pun in aplicare in ambele domenii. Am in gand o linie de accesorii pentru bebelusi.

Biana-Ionita-Curs-PR-Atelierele-ILBAH-2