Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Beauty One – partener Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH anunta cu entuziasm noul parteneriat cu Beauty ONE – distribuitor de echipamente si produse profesionale din domeniul ingrijirii personale. Beauty One este compania cu cea mai spectaculoasa evolutie din 2007, ce ofera solutii complete pentru utilare si dotare a saloanelor de infrumutesare.

Asadar, Beauty One devine principalul furnizor de produse si echipamente pentru cursurile de beauty Atelierele ILBAH.

Astfel participantii la cursul de Make-up vor avea ocazia sa lucreze cu produse de top marca PAESE, iar cei de la HAIRSTYLING (Coafor Stilist si Frizer-Coafor) vor folosi produse si ustensile profesionale ce apartin brand-urilor Label M (brandul profesional al Academiei Toni & Guy din Anglia si partener London Fashion Week), Farouk CHI (brand partener Miss Univers), Kaypro, iColor.

beauty-one-atelierele-ilbah

In urma acestui parteneriat, cei mai buni cursanti absolventi ai cursurilor de Beauty Atelierele ILBAH vor avea ocazia sa participe la seminarii si masterclass-uri internationale la cele mai cunoscute academii din Anglia si nu numai.

Cu toate acestea, scoala Atelierele ILBAH sustine ideea de diversitate in gama de produse pe care o pune la dispozitie cursantilor, incercand, astfel, sa nu se limiteze la un singur furnizor de produse. Toata aceasta strategie vine in sprijinul participantilor care, dupa finalizarea cursurilor, vor cunoaste diferite produse profesionale de top din oferta foarte larga de pe piata din Romania.

Paese_make_up

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.