Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Autumn Avant-garde 2014

Va prezentam un nou concurs Atelierele ILBAH, de aceasta data in domeniul “hairstylingului”.

Participantii la concursul de Hairstyling de astazi au avut ocazia de a-si pune in practica talentul si de a arata tot ce au invatat, pe tema “Autumn avant-garde 2014”. Acest eveniment reprezinta o experienta de nepretuit pentru o cariera viitoare in domeniu si un exercitiu de lucru sub termene limita scurte.


Si pentru ca rezultatul final este mai de efect daca este complet, make-up artistii Atelierele ILBAH ne-au fost alaturi si au realizat machiaje profesionale in ton cu tema concursului. In acest sens, le multumim Alexandrei Bratu, Barbarei Tigle, Irinei Donciu si Gabrielei Atanasov!


Juriul de specialitate a fost format din Danilo Lucito, Hairstylist si Trainer in domeniu, Valentin Hutanu, Hairstilist si Andreea Bahnean, Co-founder Atelierele ILBAH. Ei au analizat cu atentie tehnica de lucru a concurentilor, creativitatea, originalitatea, si au punctat respectarea temei, vestimentatia si rezultatul artistic final.


Au fost acordate trei premii, dupa cum urmeaza: Premiul III, obtinut de Axinte Andrei, Premiul II, de catre Banica Irina si Premiul I, de Constantinescu Cristina-Ruxandra. Le multumim tuturor celor prezenti si mai ales Cristinei Rosca, trainerul acestei grupe de hairstilisti in devenire!

Mai multe poze de la concurs puteti sa gasiti pe Facebook: click pe link »

Felicitari tuturor participantilor si mult succes pe viitor!

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.