Va prezentam un nou concurs Atelierele ILBAH, de aceasta data in domeniul “hairstylingului”.

Participantii la concursul de Hairstyling de astazi au avut ocazia de a-si pune in practica talentul si de a arata tot ce au invatat, pe tema “Autumn avant-garde 2014”. Acest eveniment reprezinta o experienta de nepretuit pentru o cariera viitoare in domeniu si un exercitiu de lucru sub termene limita scurte.


Si pentru ca rezultatul final este mai de efect daca este complet, make-up artistii Atelierele ILBAH ne-au fost alaturi si au realizat machiaje profesionale in ton cu tema concursului. In acest sens, le multumim Alexandrei Bratu, Barbarei Tigle, Irinei Donciu si Gabrielei Atanasov!


Juriul de specialitate a fost format din Danilo Lucito, Hairstylist si Trainer in domeniu, Valentin Hutanu, Hairstilist si Andreea Bahnean, Co-founder Atelierele ILBAH. Ei au analizat cu atentie tehnica de lucru a concurentilor, creativitatea, originalitatea, si au punctat respectarea temei, vestimentatia si rezultatul artistic final.


Au fost acordate trei premii, dupa cum urmeaza: Premiul III, obtinut de Axinte Andrei, Premiul II, de catre Banica Irina si Premiul I, de Constantinescu Cristina-Ruxandra. Le multumim tuturor celor prezenti si mai ales Cristinei Rosca, trainerul acestei grupe de hairstilisti in devenire!

Mai multe poze de la concurs puteti sa gasiti pe Facebook: [fancy_link link=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.652740881499910.1073742076.368017723305562&type=1″]click pe link[/fancy_link]

Felicitari tuturor participantilor si mult succes pe viitor!