Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierul de Croitorie Atelierele ILBAH…Vezi cum arata!

Hai la Atelierele ILBAH sa inveti Croitorie! Inscrie-te la cursul nostru de croitorie si vei avea ocazia sa lucrezi pe o gama variata de masini de cusut. Iti punem la dispozitie un atelier dotat complet ce include peste 12 tipuri de masini de cusut si de surfilat (profesionale, industriale dar si casnice). Ne pasa de tine si dorim sa iti oferim cea mai buna sansa de a invata croitorie! Le multumim partenerilor nostri de la cusutsibrodat.ro (distribuitori oficiali Brother – Masini de Cusut).

Ai la dispozitie 2 tipuri de masini de cusut industriale:
– Brother Nexio
– Durkopp Adler 281

Peste 20 de masini de cusut de mai multe tipuri:
– Innovis 15
– Innovis 27 (Special Edition)
– Innovis 35
– Innovis 55
– Innovis 55 (Fashion Edition)
– Innovis NV1040 (Special Edition)
– Innovis 20 (Limited Edition)
– Innovis F420

Masini de surfilat:
– Brother Lock 2104D
– Brother 1034D (Limited Edition)

…si multe altele

Vrei sa te inscrii la Cursul de Croitorie organizat de Atelierele ILBAH? Detalii aici: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-croitorie/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.