Zilele Clujului au fost cu si despre oameni, pasiuni si experiente noi.

Noi, Atelierele ILBAH am pus la dispozitia clujenilor sase tipuri de ateliere gratuite. Fie ca vorbim despre domeniul Beauty, Design sau Cooking, workshop-urile au fost spectaculoase. Atat tineri, familii, cat si persoane de varsta a treia au participat la workshop-urile marca #AteliereleILBAH pentru a descoperi noi arii de interes sau pentru a-si confirma cele deja stiute.


Ateliere de IMPLETITURI


Impletiturile – un mod usor de a realiza o coafura inedita.

Vineri, 27 Septembrie, clujenii au invatat alaturi de Ioana Gligor cum sa pieptene in mod corect parul, cum sa il prinda si cum sa realizeze multiple tipuri de impletituri.

Coafurile s-au realizat atat pe par natural, cat si pe par sintetic, iar participantii si-au dezvoltat abilitati folositoare in domeniul infrumusetarii. Nu doar ca au invatat sa realizeze impletituri pe alte persoane, dar au invatat si tehnici de auto-impletire.

Mai multe detalii despre Cursul de Coafor Stilist aici.

 


Ateliere de DESEN si DRAPAJ


Tot vineri, participantii au invatat sa realizeze un crochiu. Au exersat si experimentat desenul vestimentar, realizand la final o adevarata opera de arta.

Designer Vestimentar si trainer Atelierele ILBAH Veronica Frisan a invatat participantii si ce inseamna drapajul. Lucrarile finale au fost inedite, cu materiale de diferite culori si modele reprezentative pentru personalitatea creatorului lor. Participantele mamici au fost ajutate de catre cei mai harnici ucenici.

Te asteptăm la Cursul de Design Vestimentar!

 


Ateliere de CROITORIE


Ziua de sambata a adus atelierele de Croitorie. Trainer Atelierele ILBAH Eniko Balogh a explicat participantilor cum se utilizeaza masina de cusut, care sunt tipurile de cusaturi care pot fi realizate cu masina de cusut  Brother, iar ca finaliate au cusut o fata de perna.

Descopera secretele croitoriei alaturi de #AteliereleILBAH.

 


Ateliere de COSMETICA


Adina Antonescu, cosmetician si trainer Atelierele ILBAH le-a vorbit participantilor despre demachiere, masaj pentru tonifiere si despre modul in care poti realiza acasa un scrub. Materialele folosite au fost ulei de cocos, ulei esential de grapefruit, miere si zahar brun. Pentru demachiere au fost folosite lotiunea demachiata si lotiunea tonica de la Bruno Vassari.

Va asteptam cu drag la Cursul de Cosmetica.

 


Ateliere de DESIGN FLORAL


Pentru ca in jurul florilor lumea este mai fericita, noi, Atelierele ILBAH, am oferit clujenilor sansa de a participa in mod gratuit la ateliere de Design Floral.

Andreea Moldovan, florist si trainer Atelierele ILBAH a sustinut aceste ateliere, iar participantii au invatat despre diferite tipuri de flori si despre modul lor de ingrijire.

La final, participantele au realizat un aranjament floral pe care l-au putut duce acasa sau oferi cuiva drag.

Afla mai multe despre Cusul de Design Floral, aici.

 


Ateliere de COOKING


Ne-am mutat o parte din bucatarie pentru o zi in Parcul Central Cluj-Napoca!

Chef Paul Madas, impreuna cu Chef Rebecca Madas au invatat participantii sa gateasca doua dintre cele mai iubite deserturi: papanasi cu smantana si dulceata si gombot cu prune. De la ingrediente, la reteta, timp de preparare si secrete din spatele culiselor, participantii au aflat tot ce trebuie pentru a putea realiza cele doua delicii culinare.

Cei care au participat, nu doar ca au invatat, s-au distrat, dar au si impartit bunatatile gatite celor care i-au privit.

Mai multe detalii despre Cursul de Bucatar autorizat gasiti aici, iar despre Bucatar Hobby, aici.

 


PARTENERII NOSTRI LA ZILELE CLUJULUI


Naturlich – brand dezvoltat in anul 2011 de catre Brand Tailors a avut rezultate admirabile inca din primii ani de functionare, cand a fost premiat cu medalia de Aur la in cadrul competitiei Transform Awards, la categoria „Cea mai buna strategie creativa de brand”. Ceea ce ii diferentiaza pe ei este tehnologia unica de furniruire si viziunea, care schimba imaginea serviciilor din industria comertului de mobilier.

 


Primera Interiors – activeaza din anul 2005, realizand decoruri dupa „chipul si preferintele beneficiarului”. De la corpuri de iluminat, la umbre realizate prin perdele si draperii, la tapiserii si la corpuri unice care sa inglobeze personalitatea locatarilor, Primera Interiors ofera o adevarata experienta inedita. Cu peste 15 parteneri din domeniu, Primera Interiors reuseste sa transforme o casa intr-un camin de fiecare data.

 


Dj Catalin V – a fost cel care s-a asigurat ca sonorizarea din timpul evenimentului a fost una impecabila, punandu-ne la dispozitie echipament tehnic performant. Incepand cu anul 2010, Catalin Varodi isi perfectioneaza stilul si incanta participantii de la evenimentele la care participa.

 


Cramele Ciumbrud – cu peste 6 branduri proprii de vin, peste 10 soiuri de struguri si distinctii primite inca din 1867, Cramele Ciumbrud au pus la dispozitia clujenilor prin Atelierele ILBAH diverse sortimente de vin pentru a se delecta inainte de participarea la workshop-uri. Cramele Ciumbrud ofera si sesiuni de degustare a vinurilor, dar si cazare in mijlocul Podgoriei Domeniile Boieru.

 


Elma Blue Flowers – depozit en gros de flori si importator din Olanda, Grecia, Turcia, Ecuador, Africa, Bulgaria si Italia, a fost sponsorul workshop-ului de Design Floral marca Atelierele ILBAH. Dalii, Trachelium, Garoafe, Trandafiri sau Mini Gherbera au incantat privirile celor care au participat la atelierul de Design Floral.

 


Panemar – a carui poveste a inceput inca din 1993, ne-a oferit saleuri pe toata durata evenimentului Zilele Clujului. De la un cuptor de caramida au ajuns sa aiba magazine in toate colturile tarii, iar povestea lor a primit si un nume – „Paine cu suflet”.

 


Oncos Transilvania – cu o productie anuala de 7 milioane de pui de carne, 14 milioane de oua productie anuala, peste 40 de locatii in 6 judete, Oncos Transilvania ofera produse romanesti de calitate superioara inca din 1991. Tot ei sunt cei care au asigurat o parte din materialele necesare bunei desfasurari a workshop-ului de Cooking.

 


Beauty One – compania care a avut cea mai spectaculoasa evolutie din 2007, ofera solutii pentru utilarea si dotarea saloanelor de infrumusetare. Produsele cu care participantii la workshop-urile si cursurile marca Atelierele ILBAH lucreaza sunt de top, marca PAESE si Bruno Vassari.

 


Cusut si brodat – inca din 1990, BRO ROM Bucuresti furnizeaza utilaje de cusut si brodat, finisat sau croit, reprezentand producatorul BROTHER. Acesta se numara printre cei mai importanti producatori de pe piata mondiala a masinilor de cusut si brodat, profesionale si industriale. Le multumim pentru ca au pus la dispozitia clujenilor ustensilele din cadrul Atelierului de Cusut.

 


Photo credits: VLAD CHETAN


VA MULTUMIM! ATI FOST  MINUNATI!