Un nou an, o noua provocare!

O noua colectie marca Atelierele ILBAH, semnata Mirela Diaconu „and the students”


Asa cum v-am obisnuit, suntem prezenti si de aceasta data pe scena de la Bucharest Fashion Week Spring Edition, eveniment ajuns la cea de-a 31-a editie, desfasurat intre 19-21 aprilie la Soirée Exclusive Venue. Pe data de 19 aprilie vom prezenta o noua colectie, realizata de participantii cursului de Design Vestimentar, coordonati de trainerul lor, Mirela Diaconu.


Russian Roulette la #BFW


design-vestimentar-la-bucharest-fashion-week

O colectie plina de dinamism, putere si culoare cu influente rusesti! Stilul rusesc este pus in valoare de rochiile ample cu maneci voluminoase, jachete de inspiratie military, elemente aurii si aplicatii multicolore.
Culorile rosu, albastru, negru si alb, desprinse din tabloul cazacilor, impreuna cu materiale somptuoase precum catifeaua, brocartul sau dantela, sunt asociate cu feminitatea, opulenta si eleganta stilului rusesc, conturandu-se astfel o colectie unica!

Made by Atelierele ILBAH’ s Fashion Designers:

Anghel Alina, Baraceanu Gabriela, Bobosa Cristina, Ciocoi Loredana, Danci Ruxandra, Grigore Ioana, Ionca Diana, Marculescu Amalia, Mihaescu Maria, Mecherel Alina, Nafareanu Andreea, Nedelcu Mihaela, Scripcaru Ramona, Vlad Ana-Maria si Vlad Alina.

Trainer:

Mirela Diaconu


Fotografi Oficiali Bucharest Fashion Week


Si la aceasta editie, fosti sau actuali participanti ai cursului de Fotografie, vor contura si surprinde cele mai frumoase momente din cadrul editiei de primavara.

fotografi-la-bucharest-fashion-week


Hairstyle Backstage


Ca in fiecare an, toate coafurile modelelor care vor defila pe scena Bucharest Fashion Week, vor fi realizate de catre actuali sau fosti studenti Atelierele ILBAH, de la cursul de Coafor Stilist

hairstyle-la-bucharest-fashion-week