In perioada 23 – 25.06.2023, te asteptam la Cosmobeauty 2023, chiar la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde pasionatii de Beauty isi vor da intalnire la cel mai important targ anual dedicat industriei frumusetii din Romania.


La Cosmobeauty 2023 te vei intalni cu profesionisti din domeniu, dar si peste 1600 de branduri profesionale de cosmetica, make-up, hairstyle, nails, accesorii si aparatura, spa & medical-estetica. In plus, vei putea lua parte la diverse concursuri si demonstratii, alaturi de multe alte surprize!

Impreuna cu prietenii de la Beauty One si Lila Rossa, v-am pregatit o serie de workshop-uri gratuite menite sa va alimenteze pasiunea pentru domeniul beauty, si sa va convinga ca urmarea unui curs autorizat este cea mai buna alegere pe care o poti face!


Workshop-urile sunt destinate exclusiv amatorilor, iar locurile sunt limitate!

Inscrie-te aici! Click pe afisul workshop-ului care te intereseaza.
*Te poti inscrie la un singur workshop!

Sold Out
01 Workshop Make-up Atelierele ILBAH Cosmobeauty 2023
Sold Out
02 Workshop Hair Atelierele ILBAH Cosmobeauty 2023
03 Workshop Nails Atelierele ILBAH Cosmobeauty 2023

Pe langa aceste workshop-uri, ti-am pregatit si multe alte surprize! Viziteaza-ne la standul Atelierele ILBAH, afla mai multe despre cursurile noastre, urmareste demonstratii de hair & make-up, si petrece cu noi zile pline de voie buna, creativitate, si multa pasiune pentru domeniul beauty!