In acest weekend, 26-27.06.2021, se va desfasura evenimentul “Beauty Focus in The Garden” la Casa Universitarilor, Bucuresti, in intervalul orar 11:00-18:00. In cadrul evenimentului, cursantii nostri vor realiza un photocorner sub indrumarea trainerului nostru Madalina Mostenaru. Pentru desfasurarea activitatii, prietenii nostri “Ale Flowers” ne vor pune la dispozitie florile. Atat Sambata, cat si Duminica, trainerul nostru Laura Perian va face o demonstratie de make-up si una de machiaj creativ asistata de Cosmina Mihalcea, fost cursant Atelierele ILBAH.

Da-i sansei o sansa!”

Accesul este liber si avem ocazia de a descoperi peste 20 de branduri de cosmetice atent selectate. Deasemenea, vom participa la sesiuni de make-up sustinute live de make-up artisti consacrati si vom cunoaste oameni frumosi si talentati din comunitatea beauty. Avem prilejul sa facem o fapta buna donand carti sau rechizite pentru copiii defavorizati dintr-un sat romanesc.

Campania se desfasoara pe toata perioada Beauty Focus in The Garden, program 11:00 – 18:00, Info : 0724 509 345, office@rougemedia.ro, www.cosmobeauty.ro

Hai sa facem BINE! Ne vedem acolo!