Atelierele ILBAH este partener principal al West Side Flowers Fest, cel mai mare festival din Romania dedicat domeniului floristic.


In perioada 9 – 11.06.2023 avem placerea de a te invita la West Side Flowers Fest. Evenimentul va avea loc in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti, dar si pe strazile adiacente, pe o suprafata de 43.000 de metri patrati.

Va sunt pregatite multe surprize! Peste 50 de expozanti si specialisti din industria florilor va vor incanta cu aranjamente florale gigant, 13 gradini tematice realizate de peisagistii de la ADPDU Sector 6 dar si de studentii de la Universtitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, si multe altele! Va veti putea delecta cu ateliere pentru copiii si adulti, concerte, spectacole pentru cei mici, puteti participa la conferinta ”Biodiversitate si sustenabilitate in Sectorul 6”. De asemenea, va fi o zona de expozanti cu vanzare, alaturi de multe alte surprize!

Standul Atelierele ILBAH din cadrul West Side Flowers Fest va fi un spatiu creativ, plin de culori, texturi si flori proaspete. Vom organiza o serie de workshop-uri de Design Floral, dar si un Concurs pentru amatori! Mai mult, v-am pregatit si alte multe surprize, sansa de a castiga cursuri cadou, vouchere de reducere si multa voie buna!

Asadar, ne dam intalnire in acest weekend la West Side Flowers Fest!