Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH se pun bine cu blondele

Cursantii Atelierele ILBAH de la atelierele de hairstyling si make-up au avut onoarea de a oferi o mana de ajutor, impreuna cu mentorii lor: Mihaela Rotaru, Alina Serbu si Alex Barbulescu, la organizarea emisiunii “Te Pui cu Blondele” transmisa de partenerii nostri, Antena 1.


 Experienta inedita in viata cursantilor nostri

Alaturi de partenerul nostru de incredere, Beauty One, care a pus la dispozitie echipamentul necesar cursantilor, vedetele si concurentele participante au fost infrumusetate cu maiestrie oferind in schimb tinerilor aspiranti o experienta de care doar profesionistii au parte.

Va lasam sa admirati cateva fotografi in care vedetele postului tv sufera transformari uluitoare sub mainile dibace ale cursantilor nostri.

 

Daca doriti sa faceti parte din urmatoarea grupa care sa tina piept blondelor, alaturi de Atelierele ILBAH veti avea parte de cea mai buna pregatire. Cursurile de Coafor Stilist si Machior/ Machiaj Profesional sunt cursuri autorizate. Absolvind aceste cursuri vei putea practica ocupatia de Coafor stilist si Machior atat in tara, cat si in strainatate, cursul fiind acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. 

Participand la cursurile noastre vei avea ocazia sa participi activ la foarte multe evenimente mondene din showbiz si nu numai!

te-pui-cu-blondele-coafor-stilist-make-up-atelierele-ilbah-coperta-8

Mai multe fotografii puteti gasi pe pagina Facebook Atelierele ILBAH.

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.