Atelierele ILBAH

scoala care a schimbat destine

-2019-


Anul care tocmai a trecut a fost, atat pentru noi, cat si pentru cursantii nostri, despre reusite, despre implinire profesionala si depasirea limitelor, despre pasiune, curaj si determinare. Fiecare om care ne-a trecut pragul a gasit la scoala Atelierele ILBAH un mediu primitor, unde au gasit oameni pregatiti sa ii indrume si sa ii ajute sa isi indeplineasca visele.

Iti poti indeplini obiectivele doar daca esti dispus sa iti depasesti limitele si sa iti invingi fricile, iar noi ne-am bucurat sa vedem ca atat de multi oameni au gasit curajul sa isi urmeze pasiunea, sa dea sansei o sansa.

 


Educatia este primul pas spre succesul tau profesional


Credem cu adevarat ca educatia reprezinta cheia succesului, iar din acest motiv calitatea cursurilor pe care le oferim este de cel mai inalt nivel. Stim ca orice calatorie catre dezvoltare incepe cu un singur pas facut cu incredere. Ai incredere in noi si alege sa investesti in educatie, sa iti asculti inima si sa iti urmezi pasiunea, pentru a reusi sa devii cea mai buna versiune a ta.

Indiferent daca vorbim despre cursuri de design, fashion, business si management sau arte vizuale, exista ceva potrivit pentru oricine. Tine doar de tine sa iti doresti sa avansezi pe plan profesional, iar noi promitem sa iti fim alaturi la fiecare pas pentru a te ajuta. Trainerii Atelierele ILBAH sunt niste profesionisti, care stiu exact de ce ai nevoie pentru a reusi, care stiu cum sa iti puna in valoare abilitatile si care te pot incuraja pe parcurs, iar cursurile noastre sunt concepute in asa fel incat sa imbini perfect teoria cu practica.

atelierele-ilbah-scoala-care-a-schimbat-destine-si-in-2019


Atelierele ILBAH te ajuta sa faci primul pas


Foarte important cand iti setezi obiectivele pentru noul an este sa stii exact ce iti doresti, iar apoi sa faci un plan pentru a ajunge acolo. Secretul este doar sa incepi, pentru ca mai apoi totul vine de la sine daca esti in mediul potrivit. Iar Atelierele ILBAH asta reprezinta, mediul in care te poti autodepasi, in care poti evolua, in care poti sa te specializezi in domeniul care te pasioneaza.

 


Nu exista piedici atunci cand vrei ceva cu adevarat


Intram in al saptelea an de activitate, iar rezultatele de pana acum ne fac sa credem ca nu exista piedici atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si cand exista pasiune. Am vazut schimbari incredibile de cariera, am vazut oameni care si-au gasit vocatia si fericirea, totul pentru ca au spus “Da!” unei provocari.

Prin urmare, in spatele fiecarei reusite stau ore de munca si dedicare, si tocmai din acest motivi suntem deosebit de mandri de toti cursantii nostri, care au reusit sa faca lucruri incredibile. Fie ca au calatorit ore bune pentru a reusi sa participle la cursuri, fie ca au participat la evenimente de renume sau ca au reusit sa isi deschida propriile afaceri, cu totii au depus foarte mult efort pentru a-si vedea visurile transformandu-se in realitate.

 


Noul sediu Atelierele ILBAH Cluj-Napoca


Anul 2019 a fost unul plin de realizari, iar printre cele mai importante momente  se numara deschiderea unui nou sediu in partea de vest a tarii si anume Cluj-Napoca, unul din proiectele pentru care ne-am pregatit de mai bine de 3 ani.

Mai mult de atat, Sediul din Cluj-Napoca, devine al 4-lea sediu Atelierele ILBAH din tara, cu o suprafata totala de peste 550 mp si o investitie de peste 200.000 euro.

 


Atelierele ILBAH – alaturi de tine si in 2020


Stim ca inceputul nu este mereu cel mai simplu, iar din acest motiv promitem sa ramanem in continuare alaturi de toti cei care vor o schimbare profesionala in viata lor. Suntem pregatiti sa infruntam orice provocare alaturi de voi si alaturi de echipa noastra formata din oameni dedicati, care cred cu adevarat in ceea ce facem si care tintesc spre cele mai inalte rezultate.

Multumim pentru incredere aratata pana acum. Suntem convinsi ca anul acesta vom reusi si mai multe impreuna daca dam sansei o sansa!


Multumiri spreciale!

Parteneri Media: DivaHair, Radar de Media, Revista BIZ, Viva, Unica, InStilulMeu, SavaIonut.ro, BusinessTexin, Estetica, A List Magazine

Parteneri: BeautyOne, Cupio, Brother, Cusut si Brodat, Tipare de Croitorie, Exotique, Metal Creativ, Banca Transilvania, Gemini CAD, Wilcom, ARCUB

Multumim trainerilor si cursantilor pentru implicare si pentru ca sunt mereu alaturi de noi!