Atelierele ILBAH dau tonul frumusetii in cadrul evenimentului Cosmobeauty, din perioada 13, 14, 15 martie 2015, de la Sala Polivalenta. Daca iti doresti sa iti redescoperi frumusetea alaturi de noi, te asteptam la standul nostru, unde te vom rasfata cu sesiuni gratuite de machiaj profesional si de hairstyling.

Stilistii si make-up artistii Atelierele ILBAH iti stau la dispozitie si vor fi acolo pentru tine, asa ca iti recomandam sa iti rezervi timp pentru a experimenta ultimele trenduri in materie de machiaj si coafura. In plus, petrecerea timpului alaturi de noi va fi rasplatita cu savoarea Redd’s Cranberry, partener Atelierele ILBAH in cadru acestui eveniment.

In calitate de partener al evenimentului, Redd’s duce mai departe misiunea de a sprijini initiativele dedicate femeilor, care pun la dispozitia acestora sursele de inspiratie de care au nevoie in fiecare zi. Sustinand Atelierele ILBAH, din cadrul evenimentului Cosmobeauty, Redds isi propune sa fie alaturi de femeile increzatoare si creative, aflate în cautarea ultimelor tendinte în frumusete.

Asadar, rezerva-ti zilele de 13, 14 si 15 martie si vino sa le petreci alaturi de noi, la Sala Polivalenta!

Sambata, 14 martie, de la orele 15 :00, te asteapta o surpriza: trainerul nostru de la Machiaj profesional, Mirela Ecobici, va realiza o demonstratie live de Bodypainting! In cadrul unui adevarat spectacol, te invitam sa asisti la explozia de culoare pe care ti-am pregatit-o! Duminica, 15 martie, Atelierele ILBAH iti pregatesc o alta demonstratie care va depasi imaginatia ta!

Dupa cum vezi, iti pregatim numai surprize, iar impreuna cu Redd’s, sarbatorim luna femeii altfel, in cadrul evenimentului Cosmobeauty! Alege sa iti petreci finalul de saptamana alaturi de noi!

Cosmobeauty-2015-Atelierele-ILBAH-afis

 

Cosmobeauty-2015-Atelierele-ILBAH-parteneri