Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH sarbatoresc luna femeii la Cosmobeauty 2015

Atelierele ILBAH dau tonul frumusetii in cadrul evenimentului Cosmobeauty, din perioada 13, 14, 15 martie 2015, de la Sala Polivalenta. Daca iti doresti sa iti redescoperi frumusetea alaturi de noi, te asteptam la standul nostru, unde te vom rasfata cu sesiuni gratuite de machiaj profesional si de hairstyling.

Stilistii si make-up artistii Atelierele ILBAH iti stau la dispozitie si vor fi acolo pentru tine, asa ca iti recomandam sa iti rezervi timp pentru a experimenta ultimele trenduri in materie de machiaj si coafura. In plus, petrecerea timpului alaturi de noi va fi rasplatita cu savoarea Redd’s Cranberry, partener Atelierele ILBAH in cadru acestui eveniment.

In calitate de partener al evenimentului, Redd’s duce mai departe misiunea de a sprijini initiativele dedicate femeilor, care pun la dispozitia acestora sursele de inspiratie de care au nevoie in fiecare zi. Sustinand Atelierele ILBAH, din cadrul evenimentului Cosmobeauty, Redds isi propune sa fie alaturi de femeile increzatoare si creative, aflate în cautarea ultimelor tendinte în frumusete.

Asadar, rezerva-ti zilele de 13, 14 si 15 martie si vino sa le petreci alaturi de noi, la Sala Polivalenta!

Sambata, 14 martie, de la orele 15 :00, te asteapta o surpriza: trainerul nostru de la Machiaj profesional, Mirela Ecobici, va realiza o demonstratie live de Bodypainting! In cadrul unui adevarat spectacol, te invitam sa asisti la explozia de culoare pe care ti-am pregatit-o! Duminica, 15 martie, Atelierele ILBAH iti pregatesc o alta demonstratie care va depasi imaginatia ta!

Dupa cum vezi, iti pregatim numai surprize, iar impreuna cu Redd’s, sarbatorim luna femeii altfel, in cadrul evenimentului Cosmobeauty! Alege sa iti petreci finalul de saptamana alaturi de noi!

Cosmobeauty-2015-Atelierele-ILBAH-afis

 

Cosmobeauty-2015-Atelierele-ILBAH-parteneri

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.