Sarbatorile de iarna ne amintesc cu precadere de copilarie, de momentele in care visam sa-l intalnim pe Mos Craciun. Dincolo de faptul ca este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, Craciunul este asteptat cu entuziasm de toata lumea, indiferent de varsta.

Atmosfera de sarbatoare ne indeamna sa fim mai atenti la cei din jur, mai rabdatori, si sa punem magie in actiunile noastre. Atfel ca, pe data de 15.12.2021, Atelierele ILBAH, prin intermediul Fabrica de Daruri, a indeplinit dorintele din scrisorile copiilor ce provin din medii socio-economice vulnerabile.

Intreaga echipa alaturi de cursantii Atelierele ILBAH, din toate cele 4 sedii: doua in Bucuresti, unul in Ploiesti si unul in Cluj, ne-am mobilizat si am pregatit peste 100 de cadouri ce contin hainute, incaltaminte, jucarii, carti, dulciuri, decoratiuni de Craciun, alimente, gata sa ajunga in casele celor mici.Atelierele ILBAH s-a transformat in Atelierul lui Mos Craciun

Actiunea caritabila “Cutia cu daruri” a indeplinit dorinte si a adus in dar speranta. Povestile impresionante pe care le-am auzit si le-am citit acum o saptamana, capata astazi incheiere demna de notat: “Da sansei o sansa, da magiei de Craciun o sansa!”Atelierele ILBAH s-a transformat in Atelierul lui Mos Craciun Atelierele ILBAH s-a transformat in Atelierul lui Mos Craciun 2

De asemenea cursantii cursului de Decorator Florar, sustinut de trainerul Anne Marie Popa au realizat coronite din flori si globulete care au fost scoase la licitatie, iar din banii rezultati s-au cumparat alimente pentru masa de Craciun a celor mici, pentru fiecare familie in parte.

Atelierele ILBAH s-a transformat in Atelierul lui Mos Craciun 3

Multumim Fabrica de Daruri pentru aceasta colaborare frumoasa!

Atelierele ILBAH va multumeste tuturor celor care ati dat ascultare chemarii noastre! Aceasta actiune caritabila este certitudinea faptului ca impreuna putem realiza lucruri frumoase, nu doar o data ci in fiecare an.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Magia Craciunului sa ne cuprinda pe toti!