Premiul pentru Cea Mai Buna Scoala de Calificare si Formare Profesionala din Romania reprezinta cea mai frumoasa rasplata a perseverentei de a crede intr-un vis… visul Atelierele ILBAH!


Acest premiu ne onoreaza, dar si obliga… la mai mult! Ne obliga, in continuare, la proiecte la fel de valoroase, la performanta, responsabilitate, la o investitie, mai ales sufleteasca, pentru a-i face pe oameni sa ne considere prieteni, inainte de orice altceva. Initiativa educationala numita Atelierele ILBAH s-a vrut a fi una aflata intr-o permanenta grija pentru perfectionare, fara constrangeri, un loc in care cursantii sa traiasca cu mintea, dar si cu sufletul. Nimic rigid, nimic impus, doar un loc a carui menire este sa faureasca si sa indrume destine. Fiindca, da, toata viata ai ceva de invatat, de adaugat, de slefuit, de innobilat…


Excelenta, cuvantul de baza din vocabularul Atelierele ILBAH


Faptul ca Atelierele ILBAH a primit, in cadrul Galei Cosmobeauty 2018, acest premiu nu face altceva decat sa arate, inca o data, ca drumul ales este cel corect. Unul anevoios, de multe ori, dar cu atatea si atatea satisfactii si impliniri, de cele mai multe ori. Dorinta de a ne autodepasi ne caracterizeaza, asa cum ne caracterizeaza si ambitia, perseverenta si intentia de a face lucrurile bine, de a transforma fiecare zi intr-una senzationala. Premiul de cea mai buna scoala de formare profesionala, pe scurt, ne determina sa nu ne relaxam.  Sa fim intr-o permanenta competitie cu noi insine, in primul rand,  mereu cu un pas inaintea altora, punand accent pe echilibru si gandire rationala, asa cum am facut mereu.

Atelierele ILBAH organizeaza Cursuri de Calificare si Formare Profesionala Autorizate (recunoscute national si international) inca din anul 2012, atunci cand conceptul si-a deschis pentru prima oara portile publicului din Bucuresti. De atunci si pana acum, am incercat intotdeauna sa oferim cursantilor nostri o experienta unica, prin cursuri de cea mai buna calitate, intr-un mod care sa starneasca interesul si sa provoace la mai mult.

Nu as putea sa multumesc unei singure persoane, ci unei intregi echipe, dar si cursantilor care au crezut in noi. Acest premiu confirma directia buna in care am pornit inca din anul 2012! a spus Vlad Iliescu, CEO Atelierele ILBAH

Premiul acesta este, de fapt, un premiu care se cuvine, in egala masura, tuturor cursantilor Atelierele ILBAH. Oameni care au avut incredere in aceasta scoala si care s-au realizat din punct de vedere profesional, ulterior absolvirii cursurilor. Iar aceasta este, de fapt, cea mai mare satisfactie. Aceasta si cuvintele de multumire rostite sau citite in priviri, odata ce cursantii nostri au identificat calea, prin pregatirea profesionala de care s-au bucurat in cadrul scolii, catre cariera la care visau.

Excelenta a fost, este si ramane, cuvantul cel mai important din vocabularul Atelierele ILBAH. Cu fiecare premiu, cu fiecare proiect indraznet transformat in reusita, cu fiecare campanie creativa, ne simtim mai motivati, mai dornici de a raspunde cat mai coerent si prompt nevoilor actuale ale cursantilor nostri. Fiindca, da, educatia  este prioritatea noastra. La o alta scara, cu o altfel de abordare, cu un suflu nou si mereu diferit.


Suntem onorati!


Vezi mai jos lista completa de cursuri Atelierele ILBAH:

Cursuri Autorizate
Training de specialitate
Seminarii si Workshopuri