Sesiunile practice si participarea la evenimente deosebite sunt caracteristici care fac parte din filosofia Atelierelor ILBAH. De aceasta data, cursantii grupelor de ‘Machiaj Profesional’ si ‘Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist’ Atelierele ILBAH Ploiesti au participat intre 13 si 14 decembrie la Festivalul National ‘E vremea colindelor’ unde au asigurat machiajul si coafurile interpretilor de colinde traditionale romanesti.

Am avut sansa sa traim la unison cu artistii emotiile de dinainte de intrarea pe scena, am fost martori la ultimele repetitii ale interpretilor, la probe de costume traditionale de sarbatoare si ne-am delectat cu recitalul de colinde.

In prima zi a festivalului, am fost prezenti cu grupa de ‘Machiaj Profesional’ unde am asigurat machiajul interpretelor si al prezentatoarei festivalului, doamna Violeta Visarion Barac.

Iar in cea de-a doua zi, pe langa cursantii grupei de ‘Machiaj Profesional’ ne-au insotit si cursantii grupei de ‘Frizer-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist’ care au realizat cu mult entuziasm si profesionalism impletituri micutilor participanti la festival.

Participarea la evenimente este o parte esentiala a cursurilor desfasurate la Atelierele ILBAH, astfel viitorii profesionisti au sansa sa experimenteze si sa aplice cunostintele deprinse la cursuri prin atelierele de practica sustinute sub atenta supraveghere a trainerilor nostri.

Evenimentul organizat de catre Casa de Cultura ‘I.L. Caragiale’ a Municipiului Ploiesti impreuna cu primaria municipiului Ploiesti a fost un succes, sala Casei de Cultura a Sindicatelor fiind arhiplina in ambele zile ale festivalului.

Printre numele care au urcat pe scena in uralele publicului s-au numarat: Sofia Vicoveanca, Floarea Calota, Elena Merisoreanu, Constantin Enceanu, Ansamblul ‘Magura’ Cernesti  din Maramures, Ansamblul ‘Doina Costestilor’ Rachiti din Botosani si Ansamblul Folcloric ‘Prahova Junior’.

Ii multumim trainerului Nicoleta Ionascu si in special cursantilor care ne-au fost alaturi si s-au implicat direct in cadrul acestui eveniment deosebit!