Vineri, 14 noiembrie Atelierele ILBAH Ploiesti au luat parte la aniversarea a doi ani de Ploiesti Shopping City! Astfel, cursantii grupelor de Machiaj Profesional si Frizeri-Coafor-Manichiurist-Pedichiurist au oferit sesiuni profesionale si gratuite de make-up si hair-styling doritoarelor.

Clientele Ploiesti Shopping City s-au putut bucura de machiaje smokey eyes, in culori tomnatice, buze machiate dupa ultimele tendinte coloristice, impletituri, bucle lejere sau cocuri elegante, dar si sfaturi profesionale pentru aplicarea machiajului si realizarea coafurilor.

Celebrarea Ploiesti Shopping City a durat trei zile: prima zi fiind dedicata sesiunilor de beauty&hair-styling, a doua zi sesiunilor de flair-bartending si concertului Cezar Ouatu, iar cea de-a treia zi a fost dedicata premiilor oferite de centrul comercial clientilor fideli.

Inarmati cu perii, ondulatoare de par, de gene si pensule de machiaj, dar mai ales cu multa indemanare si rapiditate, hair-stilistii si make-up artistii Atelierele ILBAH au reusit intr-un timp record sa creeze coafuri si machiaje moderne, de sezon, pentru clientele Ploiesti Shopping City.

Trainerul echipei Atelierele ILBAH Ploiesti, Alina Gherda, le-a fost alaturi si le-a indrumat tehnica, iar rezultatul este demn de admirat!

Atelierele ILBAH sunt un concept unic pe piata din Romania in ceea ce priveste formarea profesionala prin calitatea serviciilor oferite, salilor de curs dotate la nivel european, formatorilor cu experienta, suport de curs de cea mai buna calitate, diplomelor recunoscute la nivel national si international, dar mai ales prin accentul deosebit pus pe partea practica si pe aplicatiile  interactive ce reproduc situatii reale cu care va puteti confrunta.

Ii multumim trainerului Alina Gherda, personalului Ploiesti Shopping City, ReiArt Photography si in special cursantilor care ne-au fost alaturi si s-au implicat direct in cadrul acestui eveniment!

 Cu drag,

Echipa Atelierele ILBAH Ploiesti