Atelierele ILBAH  participa la cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania – Targul de Cariere Cluj-Napoca. In 15 si 16 octombrie vom sustine patru workshop-uri gratuite si patru conferinte, in care vom dezbate oportunitatile de viitor pentru participanti. In plus, vino sa iti iei voucherul cu Reduceri de pana la 40% la Cursuri!


Designer de Interior: Cariera sau Hobby? Primii pasi in domeniu


Este acel moment al anului in care ne dam intalnire la Targul de Cariere Cluj-Napoca, cel mai amplu eveniment de recrutare din Transilvania!

Arhitect Codruta Ghiran va va vorbi in cadrul conferintei Cariera sau Hobby? Primii pasi in domeniu despre job-ul de Designer Interior si tot ce presupune acesta. Beneficiile, provocarile, oportunitatile pe care le poti avea in acest domeniu, dar si calitatile de care ai nevoie pentru a devein un bun designer, vor fi, de asemenea, teme de discutie abordate. „Design Interior: Cariera sau Hobby? Primii pasi in domeniu” este conferinta pe care nu o poti rata daca esti in cautarea unei noi meserii sau daca vrei sa iti duci pasiunea la un alt nivel.

Te asteptam la conferita, si mai apoi, pentru a descoperi toate secretele design-ului interior, la cursul cu acelasi nume.


Inscrie-te aici.


Cand? 15 Octombrie, ora 12:30 PM.
Trainerul tau? Arhitect Codruța Ghiran.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Conference powered by Atelierele ILBAH.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (4)

 


Marketing Online: De la urmaritor la cumparator.


Oana Kovacs va vorbi despre importanta Marketing-ului Online in cadrul unei firme, dar si care sunt beneficiile utilizarii diferitelor strategii de marketing. Pasii preliminari in crearea unei strategii de promovare online, regulile de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa ne punem intr-o lumina favorabila produsul sau serviciul si ultimele treduri din domeniu sunt doar cateva teme care urmeaza sa fie abordate.

In cadrul conferintei „ Marketing online: De la urmaritor la cumparator.” vei afla cum pui bazele unei strategii de marketing reusite si care sunt must-have-urile in materie de social media.


Inscrie-te aici.


Cand? 15 Octombrie, ora 3:00 PM.
Trainerul tau? Oana Kovacs.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Conference  powered by Atelierele ILBAH.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (5)

 


Workshop Fotografie: Cum transformi pasiunea in meserie


Ai un aparat foto, insa nu stapanesti arta fotografiei de produs? Suntem aici ca sa iti dezvaluim secretele din spatele obiectivului. Vei descoperi si cum poti transforma pasiunea in meserie, dar vei face si practica in cadrul acestui atelier.

Te asteptam la workshop-ul inedit destinat iubitorilor de arte vizuale, pentru a ințelege cum poti surprinde caracteristicile unui produs. Saul Pop va va dezvalui si care sunt beneficiile meseriei de fotograf, dar si obstacolele pe care le puteti intampina de-a lungul anilor. Te asteptam la workshop-ul de Fotografie „Cum transformi pasiunea in meserie”.

PS. Te asteptam cu aparatul tau de fotografiat!


Inscrie-te aici.


Cand? 15 Octombrie 2019, ora 1:30 PM.
Trainerul tau? Saul Pop.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Workshop powered by Atelierele ILBAH.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (8)

 


Workshop Design Floral: Descopera Arta Florala


Pasiunea pentru flori si pentru frumos te defineste? Daca raspunsul este da, atunci te asteptam la Workshop-ul de Design Floral: „Descopera Arta Florala”. Ce vei invata in cadrul acestui atelier?

In prima parte a workshop-ului se vor dezbate beneficiile de a activa in acest domeniu, provocarile si oportunitatile de care va puteti bucura. De asemenea, veti afla care sunt tipurile de flori potrivite pentru un aranjament deosebit, care este secretul pentru a face un buchet sa reziste timp indelungat si care este modul corect de pozitionare a florilor intr-un aranjament. Cu ce vei ramane dupa acest atelier? Cu informații noi si pretioase, dar si cu un aranjament floral deosebit, realizat chiar de tine!


Inscrie-te aici.


Cand? 15 Octombrie, ora 4:00 PM.
Trainerul tau? Andreea Moldovan.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Workshop powered by Atelierele ILBAH.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (3)

 


3D Studio Max – Vizualizari Arhitecturale: Look and Learn


Ne vedem la conferinta 3D MAX – VIZUALIZARI ARHITECTURALE – LOOK & LEARN, impreuna cu Dragos Codre, trainer #AteliereleILBAH, care va sustine o lectie introductiva in programul 3D STUDIO MAX. Acesta este unul dintre cele mai complexe programe de vizualizari arhitecturale, folosit atat de catre designeri, cat si de catre arhitecti.

Invata de la trainerul Atelierele ILBAH care sunt primii pasi in utilizarea programului 3DS MAX si cum sa creezi de la 0 un design interior de invidiat. De la impartirea spatiului, la texturile potrivite, la lumina si lumini uzitate, la procedeele de a transforma imaginea intr-una cat mai realistica, veti discuta despre toate aspectele importante legate de acest program. Te asteptam la demonstratia de tip Look & Learn – initiere in 3DS MAX!


Inscrie-te aici.


Cand? 16 Octombrie, ora 12:30 PM
Trainerul tau? Dragos Codre.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Workshop powered by Atelierele ILBAH.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (2)

 


Trei pasi spre o afacere de succes – Beneficii, oportunitati si piedici pentru antreprenori 


Aceasta editie a Targului de Cariere este presarata cu conferinte, iar Doru Nicolae Tit este cel care va vorbi despre Antreprenoriat. Specialist in accesarea fondurilor europene si antreprenor, Doru Nicolae Tit va puncta beneficiile, opotunitatile si piedicile de care un antreprenor aflat la inceput de drum trebuie sa tina cont. Invata de la trainerul Atelierele ILBAH care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a-ti transforma visul in realitate si a-ti face afacerea cunoscuta. Te asteptam la conferinta „Trei pasi spre o afacere de succes”, iar mai apoi la Cursul de Antreprenoriat marca Atelierele ILBAH.


Inscrie-te aici.


Cand? 16 Octombrie, ora 3:00 PM.
Trainerul tau? Doru Nicolae Tit.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Conference powered by Atelierele ILBAH. 

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (1)

 


Workshop Croitorie: #ItsSewingTime


Daca iti doresti reconversie profesionala sau ai dorinta de a-ti duce pasiunea la urmatorul nivel, te asteptam la Workshop-ul de Croitorie. Ai o masina de cusut acasa dar nu ai avut ocazia sa inveti cum sa o folosesti? Esti pasionat de croitorie, dar nu ai gasit locul potrivit pentru a dezvolta acest hobby? #ItsSewingTime, asa ca alaturi de Atelierele ILBAH vei invata cum sa utilizezi o masina de cusut, care sunt tipurile de cusaturi pe care le poti executa cu masina de cusut BROTHER, iar ca finalitate vei realiza o fata de perna. Te asteptam pentru a afla secretele celei mai nobile meserii din lume – croitoria.


Inscrie-te aici.


Cand? 16 Octombrie 2019, ora 1:30 PM.
Trainerul tau? Eniko Balogh.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Workshop powered by Atelierele ILBAH, Cusut și Brodat și Brother.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (6)

 


Workshop Design Vestimentar: Este timpul sa devii designer!


Ai tangente cu design-ul vestimentar sau esti pasionat de acest domeniu? Atunci workshop-ul de Drapaj este evenimentul la care trebuie sa fii prezent!

Veronica Frisan, designer vestimentar si trainer Atelierele ILBAH iti va face o introducere in arta drapajului. Culori, texturi, forme si idei creative vor fi puse impreuna pentru a realiza o piesa vestimentara unica. La final, Veronica Frisan va face si o demonstratie de desen vestimentar. Toate materialele sunt asigurate de catre noi, asa ca te asteptam cu entuziasm si creativitate.


Inscrie-te aici.


Cand? 16 Octombrie, ora 4:00 PM.
Trainerul tau? Veronica Frisan.
Unde? BT ARENA, Cluj-Napoca.
Workshop powered by Atelierele ILBAH.

AteliereleILBAH-pentru-prima-data-la-Targul-de-Cariere! (7)

 


NE VEDEM LA TARGUL DE CARIERE!