Participantii workshop-urilor Atelierele ILBAH, cu o sansa mai aproape de un vis implinit!


Pentru a doua oara, Atelierele ILBAH au fost prezente la targul dedicat industriei HoReCa, din cadrul Romhotel, organizat intre 20-23 Februarie, la ROMEXPO.

Evenimentul s-a desfasurat concomitent cu Targul National de Turism, fapt ce a permis miilor de vizitatori sa se bucure de ofertele si micile momente pregatite special pentru ei. Cei mai curajosi dintre ei au ales sa ia parte la sesiuni speciale de cooking, unde depasind teama de necunoscut, au facut pasi mici spre cunoasterea si intelegerea tainelor pregatirii unei retete de succes.


workshop-cooking-romhotel-sfw


 – O experienta unica alaturi de pasionatii domeniului culinar –


Alaturi de cei mai buni traineri, participantii celor sapte ateliere, marca Atelierele ILBAH, au gatit pe parcursul celor patru zile unele dintre cele mai cunoscute retete ce fac inconjurul lumii precum: tacos, sushi, quesadilla. Nu a lipsit din cadrul workshop-urilor, experienta de a prepara cel mai aromat ecler cu zmeura, sau delicioasele praline invelite in ciocolata alba si caramel sarat.

Iubitori ai bucatariei, incepatori si pasionati au participant, la cursurile gratuite de cooking, sub atenta indrumare a trainerilor, ce au impartasit din tehnicile si secretele lor culinare. Dincolo de multe arome, zambete si emotii, Atelierele ILBAH prin intermediul acestor momente si-au propus ca intotdeauna, sa aduca mai aproape de oameni experiente unice, ce vin in ajutorul lor ca un imbold spre imbratisarea unei pasiuni si de ce nu, a unei noi cariere.

Atelierele ILBAH, au fost si sunt in continuare sustinatorii persoanelor ce indiferent de varsta sau pregatirea profesionala isi doresc o schimbare in viata lor. Echipa isi propune sa fie in continuare un suport pentru cei ce sunt in cautarea talentului sau dezvoltarii lui, facilitand accesul la o multitudine de cursuri de formare profesionala, recunoscute pe plan national si international.


workshop-cooking-romhotel-sfw2


 

Organizator: Atelierele ILBAH.

Eveniment sustinut de Romexpo in cadrul Targului Romhotel