Pe 30 Iunie 2023 a avut loc Gala Absolventilor Moda UNArte, iar Atelierele ILBAH a fost, din nou, alaturi de ei!

Proaspetii licentiati si masteranti ai Departamentului Moda al Universitatii Nationale de Arte, sectia Design Vestimentar, si-au prezentat colectiile intr-o defilare inedita de moda, iar cursantii Atelierele ILBAH de la Make-up si Coafor au pregatit toate modelele.

Gala Moda UNArte este un eveniment important al industriei Fashion din Romania, este rampa de lansare pentru noii designeri vestimentari. A fost o seara plina de creativitate si inovatie, iar colectiile prezentate au spart tiparele si trendurile momentului, aducand pe scena o noua viziune asupra vestimentatiei, accente exagerate si futuriste, juxtapuse cu note clasice.

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

Spectatorii au fost cufundati intr-o altfel de lume, cu ajutorul unor piese vestimentare originale si iesite din comun, iar make-up-ul si coafurile modelelor au fost realizate tocmai pentru a completa tinutele, pentru a le scoate in evidenta creativitatea, dar si frumusetea modelelor care le poarta.

Cursantii de la Make-up au creat sase look-uri diferite: un smokey eye exagerat, un eyeliner grafic cu inspiratie din anii 60, un look sculptat neutru, unul romantic cu accente exagerate de blush, un eyeliner felin foarte accentuat, si unul grafic si modern.

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

La capitolul hairstyle, toate modelele au avut parul prins in coada, desi aceasta a variat in functie de colectia prezentata. Cozi sleek, cu accente de impletituri, cu sclipici sau accente futuriste, toate hairstyle-urile au fost perfect asezate si nu s-au deteriorat, indiferent de cate schimbari de vestimentatie au trebuit sa faca modelele.

Felicitari cursantilor Atelierele ILBAH, care au avut o zi plina si care s-au descurcat exemplar sub presiunea momentului, realizand look-uri uluitoare! Multumim ca ati acceptat provocarea noastra si multumim trainerilor pentru implicarea in acest eveniment, si pentru ajutorul acordat in backstage.

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

MAKE-UP TEAM, coordonata de trainer Dana Stancu: Covaci Luminita, Calin Lara-Mihaela, Curelea Ruxandra-Gabriela, Dorovei Elena, Grunstain Marilena, Radu Gianina.

HAIR TEAM, coordonata de trainer Cristina Rosca: Cheoseaua Andreea-Corina, Ciontu Camelia-Ioana, Evtei Emilia, Mihaila Vladut-Daniel, Tudor Beatrice-Paula, Tudor Daria-Teodora.

Toate produsele folosite au fost puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Beauty One, Paese si Keune, carora le multumim pentru ajutorul continuu pe care ni-l ofera.

De asemenea, multumim prietenilor de la Moda UNArte pentru oportunitatea oferita cursantilor nostri, si felicitari pentru inca o Gala de succes! Dragi absolventi, felicitari pentru o prezentare de neuitat, si mult succes in continuare!

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

Gala UNArte 2023

Daca esti pasionat de domeniul Beauty si vrei sa ai ocazia de a vedea ce inseamna cu adevarat backstage-ul unei prezentari de moda, te asteptam la cursurile de Make-up si Coafor de la Atelierele ILBAH