Avem placerea de a va anunta ca anul acesta Atelierele ILBAH, centrul numarul 1 din Romania de calificare si formare profesionala, este partener la “Cupa Romaniei de Arta Florala, editia a V-a Bucuresti”, proiect realizat de Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic (AADF).

Evenimentul va avea loc pe parcursul a trei zile si va avea mai multe componente, precum: competitia , expozitia florala, workshop-uri, seminarii pe teme de crestere si dezvoltare a afacerii in industria floristica, ateliere (demonstratii florale destinate publicului larg), socializare si nu in ultimul rand, networking.

Competiția se va desfășura în perioada 16 noiembrie – 18 noiembrie 2023 in București, iar anul acesta, gazda evenimentului va fi Stadionul Steaua – Zona VIP Lounge.

Tema generala din acest an va fi Sustenabilitatea, un subiect despre care stim ca ne priveste pe fiecare dintre noi in aceste momente.

Ocazia de a fi in prezenta unor floristi nationali si internationali de mare notorietate este extraodinara pentru noi. Cupa Romaniei de Arta Florala este singura competitie nationala din domeniul floristic din Romania organizata de Asociatia Antreprenorilor din Domeniul Floristic, iar aceasta asociere ne face sa fim mandri!

Scopul competitiei este acela de a evalua nivelul de cunostințe specifice designului floral, indemanarea si creativitatea floristilor din Romania in aplicarea acestor notiuni in realizarea de compozitii florale cu tema prestabilita si totodata de a pune in lumina valoarea si maiestria tehnica a floristilor concurenti.

Toate compozitiile florale vor face obiectul unei expozitii. Pe langa competitie si expozitie, evenimentul are o componenta larga de ateliere, workshop-uri, socializare si networking.

Competiția in sine este o experienta exceptionala de educare si invatare, iar participarea la aceasta competitie este modalitatea ideala pentru fiecare florist de a-si pune in aplicare cunostintele și tehnica imbinandu-le cu creativitatea,.

Suntem onorati ca anul acesta sa fim partenerii evenimentului si ne bucuram tare mult ca vom participa la un astfel de eveniment!

Achiziționarea unui bilet include:

  • vizionarea probelor de concurs pe perioada desfasurarii lor
  • participarea la workshop-urile ce se vor desfasura concomitent cu competitia in cele 2 zile de concurs
  • participarea la Premierea concurentilor
  • vizitarea expozitiei floristice din a treia zi
  • participarea la Battle-ul floristic si workshop-urile, demonstratiile florale ce vor avea loc in a 3-a zi.

Taxele de participare in calitate de vizitator sunt urmatoarele:

  • Non-membru AADF – 950 lei (toate cele 3 zile)
  • Ziua 1 – Non-membru AADF – 350 lei
  • Ziua 2 – Non-membru AADF – 350 lei
  • Ziua 3 – Non-membru AADF – 350 lei

Pentru a va inscrie in calitate de vizitatori la Cupa Romaniei de Arta Florala 2023, editia a V-a Bucuresti, va invitam sa completati acest formular, de unde ulterior veti putea achizitiona biletele: https://bit.ly/46visitcupa5

Important! Dorim sa mentionam ca Atelierele ILBAH nu face parte din organizare, iar toate sumele se vor duce catre eveniment. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu organizatorii, apeland acest numar de telefon: 0741258419

Asadar, va asteptam cu mare drag la Cupa Romaniei de Arta Florala unde va puteti depasi limitele si trece la urmatorul nivel!