Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine prin programul guvernamental „Investeste in tine!”


A fost implementat programul „Investeste in tine”, iar persoanele cu varsta de pana in 26 de ani pot lua credite de cel mult 40.000 de lei. Garantia statului va fi de 80%, iar dobanda va fi subventionata de catre stat. Si persoanele cu varste intre 26 si 55 de ani pot acccesa un astfel de credit, in cuantum de pana la 35.000 de lei. Si asta pentru ca, proiectul urmareste si ajutorarea adultilor care sunt nevoiti sa isi schimbe profesia, sa se recalifice. Banii sunt destinati acoperirii nevoilor privind, in primul rand, educatia. Programul „Investeste in tine” considera cheltuiala eligibila plata cursurilor de formare profesionala.

Atelierele ILBAH sustin acest proiect si incurajeaza persoanele eligibile (in varsta de pana la 55 ani) sa apeleze la un astfel de sprijin financiar pentru a se dezvolta din punct de vedere profesional. Este o investitie in propria persoana, practic o sansa pe care statul o acorda pentru dobandirea de competente profesionale pentru integrarea cu succes pe piata muncii, ulterior absolvirii unui curs de calificare si formare profesionala. Una dintre conditiile de eligibilitate pentru accesarea unui credit fara dobanda este aceea ca tinerii cu varsta intre 16 si 26 de ani neimpliniti la data solicitarii creditului sa fie cuprinsi in programul de invatamant sau sa urmeze cursuri de specializare autorizate de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

investeste-in-tine-atelierele-ilbah-fonduri-guvern-europene-sfw

La fel, persoanele cu varsta intre 26 de ani impliniti si 55 de ani neimpliniti la data solicitarii creditului trebuie sa fie cuprinse in sistemul de invatamant sau sa efectueze cursuri de reconversie si/ sau specializare profesionala, autorizate de Ministerul Educatiei si, dupa caz, Ministerul Muncii. Creditele pot fi suplimentate cu 20.000 de lei, pentru toti beneficiarii, daca sunt angajati sau se angajeaza pe perioada derularii creditului. Durata maxima de creditare este de 10 ani. Creditele fara dobanda din programul guvernamental „Investeste in tine” pot fi acccesate de la CEC incepand cu data de 15 octombrie 2018.

IMPORTANT! Procedura de obtinere a creditelor de studii o puteti gasi AICI.


Mai multe informatii la +4 0729 373 342 sau office@ateliereleilbah.ro


Vezi aici lista completa de cursuri pe care le poti accesa
sau alege un domeniu:

Design
Fashion
Cooking
Organizare Evenimente
Arte Vizuale
Grafica si Proiectare
Comunicare & Online Marketing
Business si Management
Beauty
Hobby