Anul acesta am fost parteneri GALA PREMIILOR GOPO cea mai importanta seara dedicata filmului romanesc.

Marti, 25 aprilie, Teatrul National Bucuresti a gazduit GALA PREMIILOR GOPO, unul dintre cele mai asteptate evenimente din lumea cinematografiei, gala prin care se recompenseaza cele mai importante realizari din cursul anului precedent si totodata se promoveaza adevaratele valori din domeniul cinematografiei in randul unui public cat mai larg.

Peste 900 de invitati din lumea filmului romanesc au fost invitati sa participe la eveniment in Sala Ion Caramitru din cadrul TNB. Acestia au fost intampinati pe covorul rosu de Amalia Encahe, prezentatoarea stirilor de la PRO TV si totodata de echipa Atelierele ILBAH, care a fost prezenta pentru a imortaliza cele mai inedite momente din cadrul evenimentului.

Ceremonia decernarii Premiilor Gopo a fost marcata de momente speciale, puse la cale cu ocazia celebrarii renumitului cineast Ion Popescu Gopo, la implinirea a 100 de ani de la nasterea sa, alaturi de multe alte surprize.

MAKE UP & HAIRSTYLE

Vedetele prezente la GALA PREMIILOR GOPO au stralucit pe covorul rosu din cap pana in picioare datorita echipei noastre de beauty, care a asigurat machiajul si hairstyle-ul persoanelor publice participante la gala.

Printre nominalizatele care au ales sa se lase pe mana MUA si hairstylistilor nostri s-au numarat:

  • Ofelia Popii, desemnata ”Cea mai buna actrita in rol secundar ”
  • Malina Manovici, nominalizata pentru rolul Ecaterina din filmul Balaur
  • Simona Popescu, nominalizata pentru rolul Simona din filmul Om câine
  • Marina Vladescu, inmanatoare trofee GOPO
  • Laura Vasiliu
  • Nicoleta Lefter

MAKE UP

Machiajul actorilor a fost realizat de catre cursantii nostri, sub indrumarea trainerilor de specialitate: Alina Serbu, trainer la cursurile de machiaj profesional si automachiaj si Dana Stancu, trainer la cursurile de make-up, automachiaj si extensii gene de la Atelierele ILBAH. Toti MUA si hairstylistii au mers pe un machiaj de covorul rosu, reprezentat de finete, eleganta si rafinament.

Vedetele s-au simtit excelent la noi, fiind rasfatate de cei mai buni specialisti in frumusete, iar la final, in semn de multumire ca au ales sa ne paseasca pragul cu incredere, au primit din partea Atelierele ILBAH cadouri cu produse cosmetice de la partenerii nostri de la Beauty ONE.

Cu aceasta ocazie dorim sa ii felicitam si sa le multumim pentru implicare tuturor cursantilor nostri din echipa de MAKE UP de la Atelierele ILBAH, precum: Maria Lazar, Nicoleta Petre, Ana Maria Radu, dar si trainerilor nostri Alina Serbu si Dana Stancu care au dat si de aceasta data dovada de implicare si profesionalism.

Multumiri speciale Mariei Lazar, care a asigurat machiajul vedetelor in zona de backstage, ocupandu-se de retusarea machiajului actritelor, fix inainte ca acestea sa urce pe scena Teatrului National Bucuresti. Lia Bugnar, Marius Manole, prezentatorii evenimentului, si Ioana Craciunescu, distinsa cu Premiul pentru Intreaga Activitate, sunt doar cateva nume carora Maria le-a asigurat machiajul de covor rosu.

HAIRSTYLE

Atelierele ILBAH au fost hairstylistii oficiai ai evenimentului. Nume mari precum Ofelia Popii, Malina Manovici, Simona Popescu, Nicoleta Lefter si Laura Vasiliu au trecut prin mana cursantilor nostri care le-au realizat coafuri cu totul si cu totul deosebite. Coafurile simple si elegante precum buclele lejere de tip Hollywood Waves au facut furori anul acesta la Premiile GOPO, iar vedetele au stralucit din cap pana in picioare.

Chiar daca au lucrat presati de timp, toti cursantii s-au descurcat impecabil, trainerii de la Atelierele ILBAH fiind langa acestia in permanenta, sfatuindu-i si indrumandu-i in realizarea superbelor coafuri care au facut senzatie pe covorul rosu.

Multumim trainerului nostru Gabriel Dumitru pentru toata implicarea si totodata partenerilor nostri: Cazacu Loredana, Roxana Catana si Maria Marinciu pentru tot ajutorul oferit in cadrul accestui eveniment mult asteptat.

De asemenea, dorim sa le multumim prietenilor nostri de la Beauty One, care ne-au pus la dispozitie toate produsele de beauty folosite in cadrul acestui eveniment!

Asadar, va asteptam cu mare drag la Atelierele ILBAH pentru a urma cursuri de specialitate!

La cursul de hairstylist veti invata tehnici clasice si moderne pentru a realiza orice fel de coafura in trend, iar la cursurile de MAKE UP si automachiaj veti avea ocazia de a descoperi cele mai inedite trucuri si stiluri de machiaj consacrate.

FOTO-VIDEO

Pentru partea de video le multumim cursantilor nostri de la cursul de VIDEO: Chermeleu Andrei-Ionel, Barabancea Mihai-Alexandru, Enache Andreea Mihaela, Nache David-Gabriel, Nicolae Manuel, Popartac Monica, Simion Madalina-Ileana si Stircea Dragos-Eugen care s-au implicat pe parcursul evenimentului, surprinzand imagini din timpul pregatirilor pentru eveniment. De asemenea, ii multumim trainerului nostru de la cursul de VIDEO, Roxana Ardelean, care s-a asigurat ca totul sa iasa perfect si fotografului nostru David Petcu (BLITZKA STUDIO) pentru materialele foto realizate.

VIDEO

Pentru prima data, echipa Atelierele ILBAH a fost prezenta la Gala Premiilor GOPO, unde a surprins atmosfera din cadrul evenimentului printr-un reportaj.

Vedete precum Irina Margareta Nistor, Emilia Popescu, Giulia Nahmany, Codrut Keghes (Dezbracatu), Aylin Cadir, Monica Barladeanu, Olimpia Melinte, Adrian Nartea, Pavel Bartos, Andreea Esca, Amalia Enache, Jojo (Catalina Grama), jurnalistul Andrei Nourescu, au stat de vorba cu reporterul nostru, au facut o fotografie cu noi si s-au bucurat impreuna cu noi de acest eveniment grandios.

Multumim Roxana Ardelean, Andrei Chermeleu VIDEO si David Petcu (BLITZKA STUDIO) pentru ca ne-ati fost alaturi si pentru ca ati imortalizat cele mai frumoase momente din cadrul evenimentului! Fara voi nu am fi avut un asemenea material inedit!

Tot anul acesta, Atelierele ILBAH a fost partener media in cadrul evenimentului, unde a surpins imagini din timpul evenimentului.

Vezi reportajele de la eveniment chiar aici:

De asemenea, vedetele prezente la GALA PREMIILOR GOPO au pozat la panoul Atelierele ILBAH special amenajat in cadrul evenimentului.

CADOURI

Invitatii prezenti la eveniment au primit cadouri de la partenerii nostri de la BEAUTY ONE!

DESPRE GOPO

Premiile GOPO reprezinta un eveniment anual de prestigiu prin care sunt recompensate cele mai importante realizari cinematografice.

Gala Premiilor Gopo se afla la cea de-a XVII-a editie si a avut loc in Sala Mare a Teatrului National I. L. Caragiale din Bucuresti.

18 lungmetraje romanesti lansate in cinematografe sau pe platforme VOD in 2022 au fost nominalizate anul acesta la 20 de categorii.