Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH a oferit, pentru a 5-a oara consecutiv, sesiuni inedite de machiaj in cadrul Make-up Fest 2017

 Make-up Fest 2017 din data de 4-5 Noiembrie s-a desfasurat in cadrul Crystal Palace Ballrooms Events din Bucuresti! Scopul evenimentului este de a reuni profesionistii din industrie si de a atrage atentia publicului interesat de arta machiajului.

Pornind de la machiajul de zi si ajungand chiar si pana la body painting, Make-up Fest a oferit posibilitati de invatare in cadrul atelierelor, dar si demonstratii sau concursuri sustinute cu ajutorul profesionistilor din domeniu.

Atelierele ILBAH nu au putut lipsi nici anul acesta de la eveniment! Cei mai buni elevi ai cursurilor de Machiaj Profesional au oferit vizitatorilor Make-up Fest sesiuni gratuite de machiaj alaturi de sfaturi personalizate. Cu acest prilej,  cursantii au putut pune in aplicare tehnicile studiate!

Nu au lipsit nici reducerile substantiale la cursurile sustinute de Atelierele ILBAH, in domeniul Beauty: Machiaj Profesional, Cosmetica, Automachiaj, Masaj, Coafor Stilist, Frizerie/Barbering, Manichiura-Pedichiura, Colorimetrie, etc.

O alta activitate organizata de Atelierele ILBAH a fost concursul Show Your Talent Make-up Contest 2017. Acesta a fost destinat strict amatorilor de make-up, iar la final au fost premiate de catre juriul competitiei 3 tinere castigatoare.

Mai multe imagini de la eveniment puteti gasi si pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH – Centru de calificare si formare profesionala.

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2020 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.