Atelierele ILBAH devin partener Banca Transilvania prin programul StarBT

Ai un card de credit STAR de la Banca Transilvania? Acum poti sa il folosesti la Atelierele ILBAH ca sa iti platesti taxa de scolarizare in 9 rate fara dobanda (comision 0).

Mai mult de atat, daca alegi sa platesti cursul cu un card STAR (fara sa folosesti optiunea de plata in rate) vei primi 5% puncte STAR (puncte de loialitate), pe care le vei putea folosi la cumparaturi din alte magazine partenere sau chiar de noi cursuri din portofoliul Atelierele ILBAH.

…mai aproape de tine 
Implementarea acestui serviciu in parteneriat cu Banca Transilvania, vine din dorinta noastra de a va oferi servicii complete, care sa se alinieze cerintelor si nevoilor tale. Afla mai jos cum functioneaza mecanismul platilor prin StarBT.

Mecanismul Programului

mecanism-starbt-la-atelierele-ilbah

Ce sunt ratele si cum le poti folosi

Cu cardul de cumparaturi STAR  poti sa platesti in 9 rate fara dobanda la Atelierele ILBAH sau in pana la 12 rate la toate celelalte magazine partenere STAR. Numarul de rate difera de la un partener la altul, in functie de specificul activitatii.

Cum platesti in rate:

Foloseste cardul STAR si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.

  • Trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.
  • Urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0% , trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani , daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.
  • Tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.
  • Daca nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma pe care ai utilizat-o in luna respectiva pana in 25 ale lunii urmatoare, caz in care vei plati dobanda.

Regulamentul de plata in rate fara dobanda

Ce sunt punctele si cum le putem folosi 1 punct=1 leu

Punctele STAR sunt de fapt bani. Primesti puncte pentru toate cumparaturile pe care le faci cu cardul STAR, la orice comerciant din Romania sau din strainatate (online sau in magazine), cu exceptia cumparaturilor in rate.
Pentru cumparaturile pe care le faci in magazinele care nu sunt in programul STAR primesti:

  • 0,3% din valoarea cumparaturilor din Romania
  • 0,1% din valoarea cumparaturilor din strainatate

La Atelierele ILBAH, primesti 5% puncte Star din valoarea platita. Restul partenerilor STAR pot oferi pana la 15% din valoarea cumparaturii, in functie de profilul activitatii.
Prin programul STAR cumparaturile devin castigatoare.

ATENTIE: Cere ca in momentul in care platesti sa ti se incaseze banii prin POS (aparatul in care se introduce cardul) al Bancii Transilvania. Doar asa primesti puncte. Pentru cumparaturile in rate nu se acorda puncte de loialitate.

Punctele pe care le aduni le poti folosi sa cumperi in magazinele partenere.

Regulamentul programului de loialitate STAR

Vrei sa intri si tu in programul STAR?

Trebuie doar sa aplici pentru un card STAR pe site-ul Banca Transilvania. Aplica aici! (click pe link)