Cursul de Video – Filmare si Montaj se adreseaza celor care doresc sa profeseze in domeniu dar si pasionatilor ce vor sa descopere secretele camerei de filmat


Continutul video a depasit granitele divertismentului, devenind o componenta esentiala in afaceri, politica, comunicare, in social media si in domeniul muzical. Avem nevoie de continut video ca sa vindem produse, sa promovam noi idei si sa impartasim convingeri, lasand o impresie de durata.

Folosirea continutului video este atat de omniprezenta in viata noastra de zi cu zi, incat a devenit parte a subconstientului. Nici macar nu ne dam seama cat de multe aflam si invatam prin intermediul continutului video – din stiri, reclame, documentare, chiar si de pe YouTube.

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-Video–Filmare-si-Montaj


De la pre-productie pana la productie si post-productie, cursul nostru acopera pasii necesari realizarii filmarilor de calitate


Vei invata sa lucrezi la cele mai importante tipuri de productii audiovizuale (videografie de eveniment, reclame, documentare, film, etc).

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca, la final, vei obtine o diploma autorizata cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate.

Operatorul de imagine isi ofera expertiza, permitand astfel directorilor, editorilor si producatorilor sa reprezinte vizual o poveste, surprinzand emotii si trairi.


La sfarsitul celor 2 luni de cursuri interactive, participantii vor realiza primul lor proiect video profesional


Incepand cu instalarea echipamentului in cele mai avantajoase puncte pentru incadrarea subiectilor, continuand cu iluminarea spatiului si pana la alegerea obiectivelor sau filtrelor potrivite toate acestea se incadreaza in responsabilitatile unui cameraman. Pentru a putea realiza aceste lucruri cu succes, aveti nevoie de indrumarea unui profesionist, care sa va insufle tehnicile corecte de lucru si sa va slefuiasca talentul.

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-Video–Filmare-si-Montaj-1