Atelierele ILBAH lanseaza Cursul de SketchUp

Noul Curs de SketchUp marca Atelierele ILBAH este ideal atat pentru profesionisti, cat si pentru pasionatii care doresc sa afle mai multe despre acest program sau despre modelarea 3D!


SketchUp este un program de modelare 3D util arhitectilor, designerilor de interioare, inginerilor sau graficienilor implicati in realizarea prezentarilor pentru proiecte. Insa detaliile necesare modelarii 3D pot fi coplesitoare atunci cand lucrezi pentru prima data intr-un astfel de program.

SketchUp are o interfata prietenoasa si intuitiva, dovedindu-se un instrument excelent pentru debutantii in proiectarea 3D. Vei decoperi un workflow eficient, care maximizeaza creativitatea si calitatea!


3D pentru toti


Noul Curs de SketchUp marca Atelierele ILBAH este ideal atat pentru profesionisti, cat si pentru pasionatii care doresc sa afle mai multe despre acest program sau despre modelarea 3D.

Cu ajutorul unor instrumente de mare acuratete iti vei putea crea propriul design sau vei putea importa imagini sau fisiere de tip CAD.

Totodata, programul iti ofera posibilitatea de a opta pentru modelele deja existente in 3D Warehouse, cea mai vasta si populara biblioteca gratuita de modele 3D, cu peste 4 milioane de optiuni disponibile, de la cladiri celebre pana la piese individuale de mobilier.

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-de-Sketchup-6


Cine va fi trainerul tau?


Trainerul cursului va fi nimeni altul decat arhitectul Ciprian Vlaicu, noul membru al celebrei emisiuni “Visuri la cheie”. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul arhitecturii, Ciprian este absolvent al facultatii “Ion Mincu” si a activat in numeroase domenii creative ca design grafic, publicitate, productie mobilier si chiar stand-up comedy.


Ce vei invata?


Pe parcursul a doua luni interactive, Ciprian te va familiariza cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a crea primul tau proiect 3D! Vei invata sa navighezi cu usurinta, sa manipulezi obiectele, sa desenezi in spatiu 2D si 3D, sa folosesti corect toate instrumentele disponibile si sa lucrezi cu o gama variata de materiale si texturi.

Odata ce vei incepe sa utilizezi SketchUp, iti garantam ca va deveni instrumentul tau preferat de proiectare!

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-de-Sketchup-9


Vino si tu la Cursul nostru de SketchUp:

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-de-Sketchup-910

This entry was posted in blog.

Atelierele ILBAH 2018 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.