Noul Curs de SketchUp marca Atelierele ILBAH este ideal atat pentru profesionisti, cat si pentru pasionatii care doresc sa afle mai multe despre acest program sau despre modelarea 3D!


SketchUp este un program de modelare 3D util arhitectilor, designerilor de interioare, inginerilor sau graficienilor implicati in realizarea prezentarilor pentru proiecte. Insa detaliile necesare modelarii 3D pot fi coplesitoare atunci cand lucrezi pentru prima data intr-un astfel de program.

SketchUp are o interfata prietenoasa si intuitiva, dovedindu-se un instrument excelent pentru debutantii in proiectarea 3D. Vei decoperi un workflow eficient, care maximizeaza creativitatea si calitatea!


3D pentru toti


Noul Curs de SketchUp marca Atelierele ILBAH este ideal atat pentru profesionisti, cat si pentru pasionatii care doresc sa afle mai multe despre acest program sau despre modelarea 3D.

Cu ajutorul unor instrumente de mare acuratete iti vei putea crea propriul design sau vei putea importa imagini sau fisiere de tip CAD.

Totodata, programul iti ofera posibilitatea de a opta pentru modelele deja existente in 3D Warehouse, cea mai vasta si populara biblioteca gratuita de modele 3D, cu peste 4 milioane de optiuni disponibile, de la cladiri celebre pana la piese individuale de mobilier.

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-de-Sketchup-6

 


curs-sketchup-atelierele-ilbah-poza

Cine va fi trainerul tau?


Trainerul cursului va fi nimeni altul decat arhitectul Ciprian Vlaicu, noul membru al celebrei emisiuni “Visuri la cheie”. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul arhitecturii, Ciprian este absolvent al facultatii “Ion Mincu” si a activat in numeroase domenii creative ca design grafic, publicitate, productie mobilier si chiar stand-up comedy.

„Sunt entuziasmat pentru ca voi avea ocazia sa sustin acest curs in cadrul Atelierele ILBAH. Ca si in cazul Visurilor, si acest proiect era unul pe care mi-l doream foarte mult. Urmaream inca de la început  ceea ce construiau Andreea și Vlad Iliescu in cadrul atelierelor si admiram foarte mult echipa si efortul depus de toata lumea. Ma bucur sa reintalnesc colegii din facultate, sa ma intorc in lumea asta frumoasa a arhitecturii si nu oricum ci in proiecte atat de frumoase cum sunt Visuri la Cheie si cursul de SketchUp pe care il voi sustine la Atelierele ILBAH. Aștept cu nerabdare sa cunosc pe toata lumea inscrisa si sunt convins ca o sa ne distram copios.” – Ciprian Vlaicu


Ce vei invata?


Pe parcursul a doua luni interactive, Ciprian te va familiariza cu toate instrumentele de care ai nevoie pentru a crea primul tau proiect 3D! Vei invata sa navighezi cu usurinta, sa manipulezi obiectele, sa desenezi in spatiu 2D si 3D, sa folosesti corect toate instrumentele disponibile si sa lucrezi cu o gama variata de materiale si texturi.

Odata ce vei incepe sa utilizezi SketchUp, iti garantam ca va deveni instrumentul tau preferat de proiectare!

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-de-Sketchup-9


Vino si tu la Cursul nostru de SketchUp:

Atelierele-ILBAH-lanseaza-Cursul-de-Sketchup-910