Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH lanseaza cursul de PR cu Ines Turturica

Nou: Cursuri PR – Public Relations

“Daca as mai avea un singur dolar in bugetul de marketing, l-as cheltui pe PR” – Bill Gates

Atelierele ILBAH a inceput anul 2016 prin lansarea, in Bucuresti, a mult asteptatului Curs de PR (Public Relations). Trainerul acestui curs este Ines Turturica, un adevarat profesionist in domeniu. De 3 ori in juriul premiilor Emmy, cele mai importante premii din industria tv, speaker si lector in cadrul celor mai importante targuri si festivaluri internationale de tv, Ines Turturica are peste 15 ani de experienta in PR. Fie ca este vorba de PR-ul de televiziune, PR-ul de brand, chirurgie estetica, scoli de actorie, celebrity PR sau PR-ul de evenimente, Ines Turturica are si o vasta experienta in business, ca director de achizitii. A lucrat 13 ani in Pro Tv, ca director PR al postului Acasa TV, director de Achizitii pentru acelasi post, consultant si strateg pentru CME, unde a coordonat echipe din mai multe tari din Centrul si Sud Estul Europei in implementarea si replicarea canalului Acasa TV.

Daca vrei sa afli ce este PR-ul, care sunt elementele de baza ale acestei industrii in continua schimbare, rolul esential al activitatilor de PR ca parte a unei campanii de marketing si ce diferentiaza relatiile publice de alte domenii, iti recomandam acest program de formare profesionala. Cursul este destinat atat profesionistilor, cat si celor care doresc sa inceapa o cariera in comunicare si relatii publice.

Cursul de PR este adaptat cerintelor nationale si internationale si se desfasoara pe o perioada de 2 luni, timp in care participantii vor fi introdusi in lumea fascinanta a Comunicarii si Relatiilor Publice. Fiind un curs autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, la final participantii vor sustine un examen in fata comisiei de specialitate si vor primi un certificat recunoscut la nivel European.

Pentru mai multe detalii legate de curs si pentru inscrieri poti accesa link-ul: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-pr-public-relations/

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.