Cauti modalitati de a-ti promova afacerea cu succes fara a investi o suma mare de bani? Vrei sa iti lansezi un business si ai nevoie de o strategie online eficienta? Lucrezi deja in marketing si vrei sa-ti imbunatatesti tehnica de lucru in mediul online? Vrei sa incepi o cariera in lumea marketingului digital? 


Daca te regasesti in oricare dintre aceste situatii, NOUL nostru curs de Marketing Online este perfect croit pe masura nevoilor tale!

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Marketing-Online-5


Pe parcursul a 4 saptamani interactive, vei obtine o imagine de ansamblu asupra intregii game de metode actuale de promovare in Mediul Digital


Pe masura ce platformele digitale sunt incorporate din ce in ce mai mult in planurile de marketing si in viata de zi cu zi, campaniile de marketing online devin tot mai raspandite si mai eficiente.

In cadrul cursului de Marketing Online marca Atelierele ILBAH vei aprofunda toate instrumentele necesare unei strategii online complete: KPI, SEO, Google AdWords, Facebook Ads, Google Analytics, Social Media, Affiliate Marketing, Content Marketing si multe altele.

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Marketing-Online-1


Afla cum ramai in topul clasamentului de cautare


Mai mult decat orice altceva, Internetul a schimbat modul in care oamenii cauta informatii. In cele mai multe cazuri, Marketingul Online incepe cu un website bine pus la punct. Avand in vedere numarul tot mai mare de afaceri online care apar pe piata, devine din ce in ce mai important sa stii cum sa iti optimizezi Website-ul pentru a te asigura ca ramane in topul clasamentului de cautare.

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Marketing-Online-2


Obtine insight-uri folositoare din datele colectate online


Pe langa posibilitatea de a crea campanii pline de creativitate, Mediul Digital ofera marketerilor moderni si posibilitatea de a urmari in timp real performantele si de a analiza in detaliu insight-urile, pentru o mai buna intelegere a publicului tinta si o imbunatatire a conversiilor. Invata sa generezi si sa evaluezi informatii despre vizitatorii si traficul website-ului tau, despre comportamentul vizitatorilor si eficienta strategiei tale de Marketing.


Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Marketing-Online-3

Eficientizeaza-ti costurile pentru atingerea publicului tinta


Invata metodele potrivite de a-ti targeta publicul pe baza trasaturilor caracterstice sau comportamentului, pentru ca reclama ta sa ajunga direct la oamenii interesati de ceea ce le oferi.

Publicitatea targetata maximizeaza profitul, prin reducerea reclamelor inutile catre consumatorii ale caror preferinte nu corespund atributelor produsului sau serviciului tau.

De asemenea, zilele in care era dezbatuta relevanta platformelor de Social Media in Marketing au ramas in urma. Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Pinterest si alte platforme media sociale sunt utilizate pe scara larga de catre branduri ca parte integrata a campaniilor lor.

O vizibilitatea ridicata a companiei se obtine doar printr-o strategie puternica, conturata pe toate platformele disponibile. 


Ramai actual si ancorat in tendinte


Odata cu cresterea comertului electronic si a eforturilor de Marketing Online mai expansive, spatiul digital nu mai este un mediu optional pentru companii. In schimb, online-ul este acum o componenta complet asimilata a mixului de marketing si vanzari.

Succesul tau depinde de capacitatea de a te adapta schimbarilor si de a ramane informat si ancorat in tendintele actuale!

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Marketing-Online-4


Te asteptam la Cursul nostru de Marketing Online! Inscrie-te aici:

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Marketing-Online-6