Pentru cei care vor sa se descopere sau redescopere facand ceea ce ii caracterizeaza si ii reprezinta, Atelierele ILBAH lanseaza cursul de “Croitorie pentru pasionati”.


Un hobby este prin definitie ceva ce ne face placere. Ceva ce ne detensioneaza, ne ofera o mica escapada din rutina zilnica, ne incarca de buna dispozitie si energie. Un hobby inseamna pasiune si inseamna sansa de a-ti dezvolta creativitatea si imaginatia.

cursuri-croitorie-hobby-pentru-pasionati-atelierele-ilbah (10)


Nu vorbim de performanta, nu vorbim de rigori impuse. Vorbim de satisfactia personala pe care ti-o confera lucrul facut cu si din pasiune


Credem ca orice hobby creativ trebuie incurajat, de aceea si idea unui Curs de Croitorie Hobby. Fiindca noi credem ca orice om este talentat. Nu trebuie decat sa-si gaseasca modalitatea prin care sa isi exprime potentialul.

Aici, la Cursul de “Croitorie pentru pasionati”, nu vorbim de performanta, nu vorbim de standarde respectate cu rigurozitate, nu vorbim de autodepasire prin studiu si foarte multe ore de practica.

Aici vorbim de pasiune care incarca fizic, dar, mai ales mental, vorbim de posibilitatea de a-ti petrece timpul liber in mod placut si relaxant, facand ceea ce iti place si te reprezinta, avand, totodata, posibilitatea de a obtine cunostinte si deprinderi de realizare a unor articole vestimentare care sa denote creativitate si unicitate.

cursuri-croitorie-hobby-pentru-pasionati-atelierele-ilbah (5)


Vei fi ca intr-o familie…


Participantii la cursul de „Croitorie pentru pasionati” vor fi ca intr-o familie. Una in care vor impartasi de la idei si ganduri, pana la emotii si trairi.

Toate armonios ansamblate si unite in ceea ce se cheama pasiunea pentru croitorie. Sa vezi cum  o simpla idee care iti fuge prin minte se asterne atat de frumos, mai intai pe hartie, iar apoi prinde contur in fata masinii de cusut, asta credem noi ca e cea mai mare implinire si, de altfel, scopul pentru care lansam acest atelier de vise. Un curs unde doar oamenii originali, curajosi, asumati si dornici sa isi exploreze potentialul creativ au loc.

Si noi stim ca sunt multi, foarte multi astfel de oameni.cursuri-croitorie-hobby-pentru-pasionati-atelierele-ilbah (4)


Cum este conceput  Cursul de Croitorie Hobby


  • Sedinta 1. Cunoasterea masinii de cusut/exercitii de coasere (alegerea atei de cusut, reglaje ale masinii de cusut, defecte/remedieri etc.)
  • Sedinta 2. Cusaturi manuale ornamentale si mecanice.
  • Sedinta 3. Forme de finisare (realizarea a 3 tipuri de tiv-uri, realizarea unei butoniere, montarea unui nasture, finisarea cu anform, aplicarea unui bie)
  • Sedinta 4. Realizarea unui produs simplu (realizarea unei sacose, realizarea unui portofel, inveti inclusiv cum se monteaza un fermoar)
  • Sedinta 5+6. Realizarea unei fuste. (in cadrul sedintei vor fi incluse notiuni privind luarea masurilor, desenarea directa pe material, croirea)
  • Sedinta 7+8. Scoaterea unui tipar din Burda + reguli de croire.

Crede in visul tau!


Da la o parte bariere si constrangeri atunci cand vine vorba de punerea in practica a ceea ce te defineste si te face fericit. Conturam o poveste inedita, menita sa alimenteze una dintre cele mai frumoase pasiuni : croitoria. Adica arta de a-ti imbraca ideile in cea mai frumoasa  si mai nobila haina. Una care sa inspire stil personal, originalitate, creativitate si unicitate. Una care sa vorbeasca de la sine DESPRE TINE!

cursuri-croitorie-hobby-pentru-pasionati-atelierele-ilbah (2)


Te asteptam la Cursul nostru:

 

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-croitorie-hobbyAtelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-croitorie-hobby-2