Pentru toti cei ce vor sa innobileze cu suflet si stil orice piesa vestimentara


Am fi tentati sa credem ca pasiunea pentru broderie a disparut. Sau si-a pierdut din farmec si mister, data fiind dorinta noastra de a stapani timpul. Ei bine, #Creativo si nu numai, noua ne-a demonstrat contrariul.

Ne-a aratat ca exista, in continuare, oameni pedanti, chiar rigurosi in alegerile vestimentare pe care le fac, atenti la cele mai mici detalii, dornici sa duca mai departe frumosul si in permanenta cautare a esentei data de lucrurile autentice. Indiferent de timpul pe care trebuie sa il aloce pentru asta.


Unicitate, originalitate si stil cu ajutorul broderiei


Ce poate fi mai frumos decat sa vezi cum tineri si mai putin tineri aleg sa iasa din anonimatul unor tinute sterse si lipsite de tusa personala, incercand, prin mici artificii date de Broderie, sa transmita un mesaj. Acela de unicitate, amprenta a propriului stil, asumare in purtarea unei piese vestimentare si dragoste fata de bogatia valorilor transmise prin Broderie.

Pentru voi, toti acei impatimiti ai frumosului si autenticului, dornici sa innobilati cu suflet si stil orice tinuta pe care o purtati, va astepteam la noul nostru Curs de Broderie. 

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Broderie-1


Cursul de Broderie, structurat pe doua module


Cursul de Broderie are o structura unica si o durata de 4 saptamani.

Cu ajutorul unui trainer calificat, invatam sa brodam pe diferite tesaturi, sa stim ce produse specifice sunt necesare pentru brodat, in ce fel trebuie folosite pentru a realiza piese de calitate si ne familiarizam cu ceea ce inseamna masina de brodat. Masina de brodat care, usor, usor, ne va deveni cel mai bun prieten. Unul care nu va face treaba in locul nostru, dar ne va facilita munca depusa pentru obtinerea piesei perfecte prin unicitate, originalitate si…stil. 


Cursul te va ajuta sa stapanesti perfect acest mestesug


Pana la finalul cursului veti invata totul despre ce inseamna arta decorarii tesaturilor si materialelor prin broderie.

Nu te vei mai simti sufocat intr-un ocean de informatii pe care nu stii sa le pui cap la cap si sa le fructifici in beneficiul pasiunii tale. Vei fi stapan pe acest mestesug, vei prinde curaj, iti vei lasa imaginatia sa lucreze si vei  stapani tehnica de personalizare si infrumusetare a produselor textile. Iar una dintre marile satisfactii va fi aceea ca produsul pe care il vei crea va avea viata lunga. Fiindca, este stiut, broderia nu se deterioreaza in timp din cauza factorilor externi.

Te vei transforma, ulterior absolvirii cursului,  intr-un artizan care creeaza minuni si care va face ata sa danseze pe panza…. Vei realiza piese unice si autentice, urmand traditii ori reinviind tehnici uitate. Trebuie sa ai la tine doar ambitie si pasiune pentru a porni la acest drum.

Noi incepem povestea. O continui tu?

Atelierele-ILBAH-lanseaza-cursul-de-Broderie-2


Te asteptam si pe tine la un Curs unic:

curs-broderie