Avem placerea de a te invita la cel mai frumos festival dedicat in totalitate florilor! In perioada 31.05 – 02.06.2024, in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti, va avea loc West Side Flower Fest.


Atelierele ILBAH organizeaza o serie de workshop-uri gratuite de Design Floral si, in plus, cursantii si trainerii nostri vor amenaja o instalatie cu totul speciala!


Asadar, va asteptam la West Side Flower Fest, o oaza de culoare si prospetime in inima Bucurestiului! Festivalul are loc Vineri, 31.05.2024, incepand cu ora 16:00, iar Sambata si Duminica, 01 – 02.06.2024, incepand cu ora 10:00.

6 workshop-uri gratuite

Workshop-urile de Design Floral organizate de Atelierele ILBAH sunt oportunitatea perfecta pentru a experimenta ceva nou! Daca esti pasionat de flori sau daca doresti sa iti incepi drumul in meseria de Decorator Floral, te invitam la workshop-urile noastre, unde trainerii Atelierele ILBAH te vor ghida prin realizarea primului tau aranjament floral!

Toate florile sunt oferite gratuit in cadrul workshop-urilor de catre Green Flowers Garden, asadar nu este nevoie sa aduci nimic cu tine. Totul este inclus!

Locurile sunt limitate, asa ca inscrie-te acum! Click pe afisul workshop-ului care te intereseaza! *Te poti inscrie la un singur workshop!

Vara si dulcegariile ei, torturi colorate si inghetate delicioase. Ce s-ar intampla daca am inlocui zaharul cu flori? Vei afla la workshop-ul de Aranjamante dulci!

Atelierele ILBAH la West Side Flower Fest 2024

Inscrie-te aici

Serile de vara si paharale lor umplute cu bunatati care mai de care mai racoritoare. Ce s-ar intampla daca am inlocui lichidul cu flori? Vei afla la workshop-ul de Pahare inflorite!

Atelierele ILBAH la West Side Flower Fest 2024

Inscrie-te aici

 


O instalatie florala spectaculoasa

Anul acestea, prietenii de la West Side Flower Fest ne-au provocat sa ne punem amprenta pe o mica participa din Parcul Drumul Taberei. Astfel, va invitam la intrarea principala in parc, la primul pod, unde cursantii si trainerii Atelierele ILBAH vor crea un photocorner curgator!

Va invitam sa faceti o plimbare prin parc, pentru a descoperi toate surprizele pregatite de catre West Side Flower Fest, si de asemenea, sa va opriti sub photocornerul curgator, made by Atelierele ILBAH!

Va asteptam cu bratele deschise la standul Atelierele ILBAH din cadrul West Side Flower Fest! Daca doriti sa aflati mai multe despre cursul de Decorator Floral, sau despre alte cursuri pe care le organizam, sau daca pur si simplu vreti sa ne cunoasteti, echipa Atelierele ILBAH este pregatita sa va raspunda la orice intrebare! In plus, v-am pregatit multe alte surprize, pe care trebuie sa veniti sa le descoperiti!


West Side Flower Fest – festivalul unde fiecare floare devine o poveste, iar Atelierele ILBAH
va invita sa luati parte la scrierea acestei frumoase povesti!