Pentru al doilea an consecutiv am fost prezenti la West Side Flower Fest!

In perioada 31 Mai – 02 Iunie 2024, in Parcul Drumul Taberei din Bucuresti, s-a desfasurat cea de-a doua editie West Side Flower Fest, cel mai mare targ dedicat florilor. Cele trei zile au fost pline! Flori proaspete, culori aprinse, aranjamente si instalatii florale care mai de care mai creative, si nu in ultimul rand, multi oameni care au impartasit pasiunea pentru minunata lume a florilor!

Poarta spre universul magic al West Side Flower Fest

Atelierele ILBAH si-a lasat amprenta asupra West Side Flower Fest prin realizarea unei instalatii florale curgatoare! Trainerii si cursantii Atelierele ILBAH au realizat o poarta spre o alta lume, sub primul pod de la intrarea in parc. Astfel, am invitat participantii sa paseasca prin aceasta constructie, sa calatoreasca spre minunata lume a florilor, in universul magic al West Side Flower Fest!

Aceasta instalatie de peste 50 de metri patrati a fost realizata folosind 75 de cercuri viu colorate, peste 3 km de sarma, peste 1700 de eprubete si fire de flori! Rezultatul final a fost o instalatie spectaculoasa care a atras privirile participantilor, un photocorner pe cat de superb, pe atat de inedit!

Multumim trainerilor Atelierele ILBAH care s-au implicat in acest proiect: Natasha Maxim, Tina Pipos, Anne-Marie Popa, Ana Avram si Flori Ionescu. De asemenea, multumim tuturor cursantilor, absolventilor cursului de Decorator Floral, care ne-au ajutat in realizarea acestei instalatii! Felicitari tuturor celor implicati!

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

Aranjamente dulci si Pahare inflorite

Ce s-ar intampla daca am inlocui zaharul cu flori proaspete? Am aflat raspunsul la aceasta intrebare in cadrul celor trei workshop-uri pe care le-am organizat de Ziua Copiilor, cand participantii au creat mici aranjamente sub forma de inghetata si cupcakes!

Sub indrumarea trainerilor Anne-Marie Popa si Flori Ionescu, participantii au invatat cum sa realizeze aranjamente pe baza de bureti si recipiente, care in acest caz au fost sub forma de dulcegarii.

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

Si ce s-ar intampla daca am inlocui un suc racoritor cu flori? Raspunsul la aceasta intrebare l-am aflat in ultima zi a festivalului, cand am organizat alte trei workshop-uri la standul nostru. Participantii au creat pahare sub diverse forme, umplute cu flori!

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

 

Alaturi de trainerii Ana Avram, Natasha Maxim si Tina Pipos, participantii si-au creat propriile pahare, realizand aranjamentul pe baza de constructii din sarma si burete.

Surprizele din standul Atelierele ILBAH

La standul nostru, Echipa Atelierele ILBAH a intampinat participantii cu o serie de surprize.

Photocornerul a fost amenjat cu flori in ghivece, de diverite tipuri si marimi, care au creat un fundal perfect pentru selfie-uri. De asemenea, la noi in stand s-au regasit doua doamne inflorate, doua rochii realizate prin tehnica drapajului de catre cursantii de la Design Vestimentar, sub indrumarea trainerului Corina Boboc, carora dorim sa le multumim pentru ajutor!

Copii care au trecut pe la standul nostru s-au bucurat de o vata de zahar gratuita, si am sarbatorit impreuna Ziua Copiilor cu zambete entuziasmate si degete pline de zahar.

Oricine ne-a vizitat standul din cadrul West Side Flower Fest a avut ocazia sa participe la o tombola. Cei care au postat pe retele sociale o fotografie facuta in standul nostru au fost inscrisi in aceasta tombola, unde am oferit cate un voucher de 1000 de Lei pe zi, pentru inscrierea la orice curs Atelierele ILBAH!

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

Prieteni si parteneri

Toate florile care au fost folosite la workshop-urile noastre au fost puse la dispozitie de catre prietenii nostri de la Green Flowers Garden. Va multumim ca ati adus culoare si prospetime in standul Atelierele ILBAH. Datorita GFG, toti participantii la workshop-urile noastre au plecat acasa cu un aranjament reusit!

Multumim, de asemenea, celor de la West Side Flower Fest si Primariei Sectorului 6 pentru organizarea acestui eveniment. Este unul dintre preferatele noastre si am revenit cu mult entuziasm si anul acesta. Va felicitam pentru inca o editie reusita!

Dorim sa multumim trainerilor si cursantilor care s-au implicat atat in sustinerea workshop-urilor, cat si in realizarea instalatiei curgatoare. Dupa cum ne-au obisnuit, pasiunea lor pentru acest domeniu a facut din fiecare clipa petrecuta la West Side Flower Fest un moment nu doar distractiv, dar si plin de invatare!

De asemenea, multumim fostilor cursanti de la Fotografie si Video care ne-au vizitat si care au capturat o astfel de perspectiva asupra acestui festival.

Nu in ultimul rand, dorim sa multumim tuturor celor care ne-au vizitat la West Side Flower Fest! Prieteni vechi, prieteni noi, traineri si fosti cursanti, a fost o placere sa va vedem si sa va facem cunostinta cu frumoasa lume a Design-ului Floral!

West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024 West Side Flower Fest 2024 - WSF 2024

Design Floral by Atelierele ILBAH

In asteptarea urmatoarei editii a West Side Flower Fest, te invitam la cursul nostru de Decorator Floral. Timp de 10 saptamani vei invata tot ce ai nevoie pentru a putea profesa in acest domeniu! De la tipurile de flori si metodele lor specificie de recoltare si pastrare, la cele mai cerute aranjamente si instalatii florale, pentru orice tip de eveniment. Cursul este unul practic, asadar la fiecare sedinta vei avea flori proaspete si vei realiza ceva nou. In plus, vei avea oportunitatea de a merge in vizita la Piata de Flori, Facultatea de Horticultura si multe altele. Cursul de Decorator Florat este autorizat, iar la final vei primi un certificat recunoscut national si international, cu care te poti angaja sau deschide propria afacere!