Scoala Atelierele ILBAH a fost prezenta si in acest an la cel mai important festival de moda, Bucharest Fashion Week Spring Edition 2019


Inca o editie de Bucharest Fashion Week s-a finalizat cu succes. Cea de-a 31-a editie a avut loc in perioada 19-21 Aprilie, la Soirée Exclusive Venue din Bucuresti. In fiecare an, inca de la infiintare, ne implicam in acest frumos proiect numit Bucharest Fashion Week, prin parteneriate in mai multe domenii cum ar fi, fotografie, design vestimentar si hairstyling.

Din portofoliul de cursuri Atelierele ILBAH face parte si cursul de Design Vestimentar.  An de an, participantii din cadrul cursului au oportunitatea de a-si prezenta o colectie, realizata impreuna cu trainerul lor, pe podiumul celui mai important eveniment de moda din Romania. Noi sustinem tinerele talente si creativitatea, de aceea incercam sa oferim cursantilor experiente cat mai inedite.

atelierele-ilbah-la-o-noua-editie-de-bucharest-fashion-week-spring-2019-17


Colectia “Russian Roulette”


Un nou an, o noua provocare pentru cursantii de la cursul de Design Vestimentar si trainerul nostru, Mirela Diaconu. In cadrul editiei de primavara noi ne propunem sa promovam si sa expunem creatiile cursantilor, astfel incat sa aiba prima lor experienta reala in lumea unui designer si sa invete ce inseamna sa realizezi o colectie pentru un eveniment de moda.

Cursantii au realizat sub atenta indrumare a trainerului Mirela Diaconu, cunoscut designer in tara cat si in strainatate, colectia „Russian Roulette”. O colectie plina de dinamism, putere si culoare cu influente rusesti! Stilul rusesc a fost pus in valoare de rochiile ample cu maneci voluminoase, jachete de inspiratie military, elemente aurii si aplicatii multicolore. Culorile rosu, albastru, negru si alb, desprinse din tabloul cazacilor, impreuna cu materiale somptuoase precum catifeaua, brocartul sau dantela, sunt asociate cu feminitatea, opulenta si eleganta stilului rusesc, conturandu-se astfel o colectie unica!

 

Cursantii care au participat la realizarea colectiei sunt:

Anghel Alina, Baraceanu Gabriela, Bobosa Cristina, Ciocoi Loredana, Danci Ruxandra, Grigore Ioana, Ionca Diana, Marculescu Amalia, Mihaescu Maria, Mecherel Alina, Nafareanu Andreea, Nedelcu Mihaela, Scripcaru Ramona, Vlad Ana-Maria si Vlad Alina.

Suntem mandri de cursantii nostri talentati si multumim trainerului Mirela Diaconu, dar si intregii echipe Atelierele ILBAH!


Cursantii nostri au fost Fotografii Oficiali ai #BFW Spring Edition 2019


In fiecare an oferim cursantilor nostri de la cursul de Fotografie oportunitatea de a se dezvolta mai bine din punct de vedere profesional, in cadrul Bucharest Fashion Week, in calitate de fotografi oficiali. Un astfel de eveniment este prilejul perfect pentru a-si diversifica portofoliul si pentru a capata noi experiente.

Cele mai bune fotografii au fost premiate cu trofeul “Cel mai bun Fotograf Bucharest Fashion Week Spring Edition 2019” de catre organizatorii evenimentului, trofeu obtinut chiar de fostul nostru cursant si actual fotograf Atelierele ILBAH, Iulian Madalin Lazar.

atelierele-ilbah-la-o-noua-editie-de-bucharest-fashion-week-spring-2019-16

Felicitari Iulian si tuturor fotografilor participanti!

Fotografi:

 Mihai Popa, Meda Radulescu, Iulian Lazar, Madalina Shraim, Iulia Georgiana Cristea, Leontina Lacatus, Karina Caraghiulea, Alina Grigore, Popescu Constantin, Vatamanescu Adriana.


Hairstyle made by Atelierele ILBAH


Actuali studenti sau absolventi ai cursului de Coafor Stilist au pus in practica si in acest an tot ce au invatat in timpul cursului. La scoala Atelierele ILBAH consideram ca practica este esentiala pentru o mai buna intelegere a tehnicilor de lucru, iar Bucharest Fashion Week a fost locul perfect. Sub indrumarea trainerilor Adrian Henciu, Cristina Rosca, Gabriel Dumintru si Costel Vilcu, actuali sau fosti cursanti au realizat hairstyling-ul intregului eveniment.

 

Pe aceasta cale, dorim sa felicitam toti cursantii participanti de la Coafor Stilist pentru munca depusa:

Vieru Maria, Tanase Gabriela, Alexandrescu Adelina, Petre Ema, Preda Antonia, Dimache Jana, Riscu Andreea, Simion Octavian, Ivan Anca, Tarna Cristina, Rusu Mirela, Popescu Nicoleta, Lili Apopei, Florentina Zafiu, Ana Badea, Florentina Bajanaru, Ana Burtea, Ana Toma, Roxana Ayoub, Doina Vasile, Dorina Nitulescu, Manuela Pana, Roxana Ciobotaru, Andreea Zamfir, Mihaela Ceornodolea, Pirvan Adrian.


Va multumim! See you soon!