In perioada 8-11 Martie, Atelierele ILBAH a creat propriul coltisor de frumos, culoare si mireasma, in cadrul EXPO Flowers & Garden, Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit, organizata in recent inauguratul Pavilion B1, din cadrul Romexpo.


Buchetele de flori colorate, deosebite, sunt intotdeauna alegerea potrivita pentru orice ocazie speciala si uneori au puterea de a exprima sentimentele mai bine decat niste cuvinte.

Joi, 8 Martie, de Ziua Internationala a Femeii, cursantele de la Decorator Floral, sub atenta supraveghere a trainerului lor, Natasha Maxim, au realizat aranjamente florale menite sa infrumuseteze ziua oricarei mame, fiice sau iubite. Scopul a fost sa oferim ocazia pentru a vedea ca munca le este apreciata, pentru a capata incredere in propriile forte si pentru a-si confirma faptul ca ceea ce invata in cadrul cursului se poate transforma cu usurinta din hobby sau pasiune in meserie.

Florile au un impact imediat asupra fericirii, asa ca am incheiat ziua cu nenumarate zambete din partea celor care ne-au trecut pragul, iar cursantele noastre au ajuns acasa cu motive de mandrie pentru munca depusa.

 


Workshop-uri Florale – eveniment inedit in cadrul Romexpo


Nimic nu spune primavara  mai mult decat un buchet plin de flori proaspete, dar, asa cum stie orice incepator, e nevoie de mai mult decat niste flori puse laolalta pentru a crea un aranjament cu adevarat impresionant.

Sambata, 10 Martie, trainerii Anne Marie Popa si Natasha Maxim au invatat pasionatii inscrisi la Workshop-urile de Design Floral metoda corecta de a realiza un Aranjament Floral de Primavara. Florile au fost aceleasi pentru toata lumea, insa fiecare buchet a fost unic, purtand amprenta personala a creatorului sau. Participantii au putut lua acasa aranjamentele realizate, pentru a-si inviora locuinta cu un strop de viata si prospetime.

Atelierele-ILBAH-la-EXPO-Flowers-and-Garden-2018 (6)

 


Culoare, Mireasma, Creativitate.


Duminica, 11 Martie, a fost randul trainerul nostru de la sediul din Ploiesti, Otilia Bucur, sa-si aduca cursantele pentru a pune in practica cunostintele acumulate in cadrul Cursului de Decorator Floral.

Cu aranjamente create pe muschi si scoarta de copac, in globuri de sticla sau nuci de cocos, fetele au demonstrat ca nu exista limite sau restrictii in acest domeniu, unele dintre buchete ridicandu-se la rang de arta.

 

Mai multe detalii despre curs aici: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/