COSMOBEAUTY aflat la a IV a editie, a devenit un eveniment de referinţă printre expoziţiile de profil din domeniul esteticii profesionale si medicinei estetice din Romania. Evenimentul a reunit si in acest an in capitala zeci de firme din domeniul cosmeticii faciale si corporale, machiajului, coafurii, remodelarii corporale, medicinei estetice, manichiurii si wellness-ului.

Atelierele ILBAH nu putea sa lipseasca nici de la acest eveniment. Ba mai mult, si de aceasta data, am reusit sa ne facem simtita prezenta in cadrul evenimentului cu un stand tematic, ce a avut de toate. Tema standului a fost una de film, iar de la intrare nu putea sa lipseasca popcorn-ul gratis :). Am avut si paparazzi prezenti in stand.

Vizitatorii au putut sa asiste la demonstratii de hairstyle si make-up alaturi de partenerii nostri de la Keune si INGLOT. Rochia Mirelei Diaconu (realizata din ziare) a fost si ea un punct de atractie, fiind practic tinta in aproape toate pozele.

Ne revedem la urmatoarele evenimente.

Poze de la cele 3 zile de targ pof fi vizualizate pe pagina de Facebook Atelierele ILBAH la urmatorul link:  Click pe LINK