Atelierele ILBAH, participa la COSMOBEAUTY in perioada 28-29-30 Martie. Va asteptam cu demonstratii si tombole surpriza. Cei care au mai participat la evenimentele organizate de Atelierele ILBAH stiu ca nu trebuie sa lipseasca nici la acesta!

Mai multe detalii despre eveniment puteti gasi in randurile ce urmeaza:

COSMOBEAUTY 
28-29-30 martie 2014, editia a IV a la 
SALA PALATULUI, BUCURESTI
ORGANIZATOR: PORTA COMMUNICATION

COSMOBEAUTY aflat la a IV a editie, a devenit un eveniment de referinţă printre expoziţiile de profil din domeniul esteticii profesionale si medicinei estetice din Romania si reuneşte si in acest an in capitala zeci de firme din domeniul cosmeticii faciale si corporale, machiajului, coafurii, remodelarii corporale, medicinei estetice, manichiurii si wellness-ului.

Cu un trafic de peste 6000 de vizitatori, la editia precedenta COSMOBEAUTY va provoaca din nou.
Cei mai buni specialisti in cosmetica, make-up artisti, hair-stylisti, cosmeticiene, nailtehnicieni si traineri din domenii de maxim interes din industria frumusetii precum beauty&wellness vor fi prezenti la cel mai important eveniment de profil din acest an!
Atat pasionatii de frumusete si sanatate cat si profesionistii in domeniu vor gasi la COSMOBEAUTY noile tendinţe ale anului in curs: de la tratamente cosmetice de înfrumuseţare la echipamente estetice, de la make up la designul unghiilor s.a. un accent puternic fiind pus pe sanatate, pe educatie si pe formare profesionala in toate ramurile esteticii aplicate.
Organizatorii au pregatit o serie de evenimente, concursuri si surprize, pentru toti cei prezenti, expozanti si vizitatori.
Nu rata Cosmobeauty 2014! Pentru trei zile, fii alaturi de cei mai buni profesionisti din industria de frumusete.

Detalii despre programul expozitional, noutati, expozanti, concursuri si evenimente organizate pe durata expozitiei gasiti pe www.cosmobeauty.ro

 

reclama3