Daca nu ati fost plecati in perioada 26-29 septembrie atunci sigur ne-am vazut la cornerul Atelierele ILBAH , pentru o sesiune gratuita de make-up sau hairstyle si la ZIF 2019 la atelierele gratuite de make-up, hairstyle sau ingrijire personala.


Am fost prezenti si in acest an la Cosmetics Beauty Hair organizat de ROMEXPO, un eveniment de reper pentru sectorul de beauty, locul unde cererea se intalneste cu oferta. Evenimentul este prilejul perfect pentru pasionatii de beauty de a achizitiona produse la preturi reduse de la companii mari din industrie si totodata este locul unde poti descoperi ultimele tehnologii si echipamente de cosmetica sau estetica corporala. Mai mult de atat este o platforma perfecta de promovare pentru producatori, distribuitori si importatori din Romania de a inceia noi contracte si de a-si comercializa produse, echipamente, mobilier sau cursuri.


Cosmetics Beauty Hair


Vizitatorii din cadrul Cosmetics Beauty Hair ne-au putut vedea la standul Atelierele ILBAH din pavilionul B2 unde au beneficiat de sesiunile gratuite de make-up si hairstyle oferite de cursantii Atelierele ILBAH. La cornerul de make-up, cursantii Marinciu Maria, Ramona Badoiu, Daniela Georgian, Diana Vilcu si Negoescu Laura au realizat machiaje inedite, iar la cornerul de hairstyle Ignea Daniel, Anghelus Adrian, Iftene Veronica, Stefania Boltica, Lorena Popa-Eracle, Motog Alina si Radulescu Corina au dat viata parului prin coafuri multiple.

 


Record la #ZIF 2019


In acest an vizitatorii ne-au putut vedea si la ZIF 2019, in salile Titulescu si Madgearu. Ca de fiecare data nu au lipsit nici demonstratiile de hairstyle, ingrijire corporala sau make-up din cadrul activitatilor conexe la #ZIF2019. Sala Titulescu a fost acaparata timp de 2 zile de 18 ateliere de automachiaj, hairstyle sau ingrijire corporala, dedicate amatorilor, la care au fost prezenti peste 400 de participanti, un numar record pentru ZIF. Nu au lipsit nici evenimentele pentru specialisti, si anume masterclass-uri organizate de BeautyOne.


Ateliere de Automachiaj


Consacratele ateliere de Automachiaj nu au lipsit nici la aceasta editie, unde pe parcursul celor 2 zile am sustinut 6 ateliere unde au fost prezenti 150 de participanti. Andreea Ianculescu si Liliana Apopei au trecut pas cu pas prin toate etapele unu machiaj, de la demachere la alegerea nuantei si aplicarea corecta a fondului de ten pana la transformarea unui machiaj de zi in unul de seara, perfect pentru evenimente speciale. Deasemenea le multumim cursantilor, Marinciu Maria, Ramona Badoiu, Simina Zaharia si Daniela Georgian, care pe parcursul atelierelor au oferit fiecarui participant consiliere personalizata in alegerea si aplicarea corecta a produselor.

 


Ateliere de Hairstyle


La cornerul dedicat atelierelor de hairstyle, pe parcursul celor 2 zile au fost prezenti peste 100 de participanti unde Gabriel Dumitru si Costel Vilcu au sustinut atelierele de wave&curly si cocuri. Participantii au invatat cum sa realizeze corect buclele perfecte, folosind fie placa fie ondulatorul si cum realizam un coc  folosind doar un burete si niste agrafe. Andreea Zamfir, deja novice in arta impletiturilor a sustinut 2 ateliere unde pe rand a trecut cu participantii prin arta impletiturilor de tip spic, olandeza si coronita. Desigur si aici fosti sau actuali cursanti, Toma Ana-Maria, Vasile Doina, Gheorghe Irina, Stefania Boltica, Motog Alina si Georgia Lorena, au oferit asistenta participantilor.

 


Ateliere de Masaj, Cosmetics, Nail-Art si Gene


Nu a lipsit nici cornerul dedicat ingrijiri personale unde Alexandriu Sergiu si Maria Dumitrica, au dezvaluit secretele masajului de relaxare. Nitulescu Roxana si Ionescu Carmen au impartasit cu participantii atelierului de cosmetica secretele unui ten curat si fara probleme, care in mare parte se datoreaza demacherii corecte. Acestea au fost asistati de cursantii Mighiu Simona si Catuneanu Ioana. Atelierul de nail-art a avut mare succes si in acest an iar Dana Cimpoi a aratat cum sa avem grija de cartea de vizita a fiecarei doamne sau domnisoare si anume manichiura. Nu in ultimul rand la atelierul de gene participantii au aflat cum sa aplice corect genele false, care ofera privirii adancire.

 


Multumim pentru inca un eveniment reusit si ne vedem la urmatoarea editie!

 

 

Traineri: Andreea Ianculescu, Liliana Apopei, Gabriel Dumitru, Costel Vilcu, Andreea Zamfir, Alexandriu Sergiu, Maria Dumitrica, Nitulescu Roxana, Ionescu Carmen si Dana Cimpoi

Cursanti: Marinciu Maria, Ramona Badoiu, Daniela Georgian, Diana Vilcu si Negoescu Laura, Ignea Daniel, Anghelus Adrian, Iftene Veronica, Stefania Boltica, Lorena Popa-Eracle, Motog Alina, Radulescu Corina, Simina Zaharia, Toma Ana-Maria, Vasile Doina, Gheorghe Irina, Stefania Boltica, Motog Alina, Georgia Lorena, Mighiu Simona si Catuneanu Ioana

Organizatori: Atelierele ILBAH și BeautyOne

Eveniment susținut de ROMEXPO

Parteneri: Cupio, Oranjollie, Paese, Bruno Vassari, CHI și label.m.