In perioada 21-24.09.2023 Atelierele ILBAH a participat la
COSMETICS BEAUTY HAIR 2023 cu un nou stand de beauty.

Toti iubitorii de beauty din tara au venit la Romexpo pentru targul Cosmetics Beauty Hair 2023, unde si anul acesta am fost prezenti cu multe surprize frumoase. Cursantii de la Atelierele ILBAH au coafat si machiat, zi de zi, persoanele care au ales sa ne viziteze standul.

Aceasta experienta inedita a reprezentat pentru absolventii nostri de la cursurile de MAKE UP & HAIRSTYLE sansa de a arata ce au invatat la cursuri. Acestia au avut ocazia de a interactiona cu oamenii, oferindu-le astfel cele mai cool look-uri. Au fost 4 zile in care cursantii nostri au avut ocazia sa demonstreze ca sunt cei mai buni.

Multumim cursantilor din echipa make-up artisti & hairstylisti: Maria Marinciu, Cristina Suvagau, Georgiana Vasilache, Cosmina Posteuca, Marilena Ciuca, Calin Lara Mihaela si Elena Dorovei,

De asemenea, mulțumim prietenilor nostri de la 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐎𝐧𝐞, 𝐏𝐚𝐞𝐬𝐞 și 𝐋𝐚𝐛𝐞𝐥.𝐦 pentru produsele puse la dispoziție!

Multumim totodata Romexpo pentru gazduire si tuturor celor care ne-au vizitat standul de beauty din cadrul Cosmetics Beauty Hair.

Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate de calificare si formare profesionala, cu scopul de a le oferi cursantilor o experienta unica si totodata de a-i ajuta sa evolueze in domeniul dorit. Acest proiect a luat nastere in anul 2012 si este adresat tuturor celor care vor sa isi transforme pasiunea intr-o meserie de viitor.

Va asteptam cu mare drag la cursurile noastre care se desfasoara la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, sau la oricare din cursurile noastre care se desfasoara ONLINE!