Atelierele ILBAH

Bucharest Fashion Week 2019

Pentru a 11-a oara la cel mai important festival de moda din tara!

Editia de Iarna Bucharest Fashion Week 2019 a avut loc in perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2019, la Soirée Exclusive Venue,  Pipera, Bucuresti. In fiecare an, implicarea noastra este nelipsita de la acest eveniment, prin parteneriate in domenii precum fotografia, design vestimentar si hairstyling.

Intrucat vrem sa oferim cursantilor experiente cat mai diversificate si interesante, anul acesta 3 dintre cursantii de la Design Vestimentar, cei care au castigat concursul Young Designers on Stage, au avut sansa de a-si prezenta colectiile pe scena Bucharest Fashion Week. Mai mult, cursantii de la cursul de Coafor Stilist si cei de la Fotografie, au avut ocazia sa faca practica intr-un cadru inedit.

In cadrul Romanian Fashion Awards, am primit distinctia de „Cel mai Bun Centru de Formare si Calificare Profesionala”, pentru a doua oara consecutiv.

De asemenea, ne mandrim cu 3 dintre fostele noastre cursante de la Design Vestimentar, care anul acesta au fost prezente pe scena Bucharest Fashion Week pentru a-si prezenta propriile colectii: Andreea Popa, Monica Diaconita si Cristina Ciuciu. Andreea Popa a reusit chiar sa castige premiul oferit de Bucharest Fashion Week pentru „Cel Mai Bun Debut in Moda”. Felicitari tuturor, suntem nerabdatori sa vedem viitoarele colectii.

 


Cursantii nostri au fost fotografii oficiali ai evenimentului


An de an, dam sansa cursantilor de la cursul de Fotografie si cel de Video sa se dezvolte profesional in cadrul unor evenimente importante, precum Bucharest Fashion Week. Au avut oportunitatea de a vedea exact cum se desfasoara lucrurile intr-un asemenea context. Mai mult de atat participantii au avut si prilejul de a-si diversifica portofoliul si de a deprinde noi abilitati practice.

Fotograful care a surprins cele mai bune instantatee a fost premiat cu trofeul „Cel Mai Bun Fotograf Atelierele ILBAH”. Anul acesta distictia a fost primita pentru a doua oara de Mihai Popa, absolvent al cursului de Fotografie.

Felicitari si multumiri tuturor celor implicati!

Fotografi: Mihaila Silvia Cristina, Nae Catalin, Dumitrascu Nicoleta-Mihaela, Fartat Alexandru, Anghel Emil, Balan Mihai, Mares Georgiana, Pelle Leontina, Margineanu Carla, Vinatoru Petre, Eremia Cezar, Nae Adrian, Matei, Radu Cristian, Odorog Cristina-Nicoleta, Craciun Florin, Voda Oana, Lungulescu Liliana, Popa Mihai-Daniel, Tantaru Alexandru, Tanase Dragos, Goanga Oana, Toma Alex, Burcea Adrian, Mihai Popa, Iulian Lazar, Ioana Iancu.

Videografi: Coces Vasile, Ciofu Gabriela, Popaca Ionut-Marian, Rosu Pompiliu.

Coordonator video: Vlad Bobe

 


Coafuri semnate Atelierele ILBAH


Pentru ca nicio tinuta nu este completa fara coafura perfecta, cursantii si absolventii nostri de la cursul de Coafor Stilist au asigurat, in fiecare dintre cele 5 zile, hairstylingul intregului eveniment. Acestia au avut sansa sa intelega mai bine tehnicile de lucru invatate in cadrul cursului in momentul in care le-au pus in practica in timpul Bucharest Fashion Week, sub atenta indrumare a trainerilor Cristina Rosca si Gabriel Dumitru.

Felicitari si multumim tuturor pentru munca depusa!

Anghelus Adrian-Ronaldo, Larion Cristina, Ignea Ionut-Daniel, Stoiciu Mariana, Radulescu Corina, Stoian Mihaela, Grigorescu Oksana, Matei Victorita, Zamfir Andreea, Cojocariu Maria, Manu Ana, Hotea Angela, Dragomir Ana-Maria, Ivan Marina, David Lucica, Firoiu Ionut, Busuioc Liliana, Cotlet Denisa, Neagu Lili, Zorila Nioleta, Vengheac Paulina, Rica Adriana.


See you soon!