In acest weekend, 26-27.06.2021, a avut loc evenimentul “Beauty Focus in The Garden” la Casa Universitarilor din Bucuresti.

Evenimentul a avut scop caritabil, si Atelierele ILBAH a avut prilejul sa dea o mana de ajutor unor copii defavorizati dintr-un sat romanesc, obtinanadu-le rechizite si carti pentru scoala.

In cadrul evenimentului, Madalina Mostenaru, trainerul nostru din cadrul cursului de Decorator Floral, a realizat un photocorner impreuna cu talentatii nostri cursanti.

Atelierele-ILBAH-sustine-industria-Beauty-3

Pentru realizarea photocorner-ului am avut sustinerea prietenilor nostri “Ale Flowers”, care ne-au pus la dispozitie florile.

Instalatia realizata este aliniata cu vara insorita prin care trecem, iar cand ne pozam in fata ei, nu putem sa nu ne simtim un pic mai fericiti decat inainte.

De asemenea, trainerul cursului nostru de machiaj, Laura Perian, asistata de Cosmina Mihalcea, fosta noastra cursanta, au avut demonstratii de makeup creativ in cele doua zile ale evenimentului.

Culori aprinse, un ten stralucitor si zambetul pe buze sunt elemente must-have ale unui machiaj de vara, nu doar pentru ca arata bine si sunt la moda, dar si pentru ca ne ridica starea de spirit.

Atelierele-ILBAH-sustine-industria-Beauty-4

Multumim organizatorilor “Beauty Focus in The Garden” pentru weekendul distractiv pe care l-am petrecut impreuna. Evenimentul a cuprins peste 20 de branduri de cosmetice atent selectate, sesiuni de make-up sustinute live de makeup artisti consacrati, iar impreuna am invatat ceva nou, am cunoscut oameni frumosi, si i-am dat sansei o sansa, totul pentru o cauza nobila.
Atelierele-ILBAH-sustine-industria-Beauty-1