In data de 22 August 2019 Showroom-ul Primera din Cluj-Napoca si-a deschis portile pentru cursantii de la Design Interior, coordonati de arh. Codruta Ghiran


Fiindca decorarea unui loc inseamna imaginatie bogata, #pasiune si munca, arhitect Codruta Ghiran este pregatita sa impartaseasca participantilor de la cursul de Design Interior din Cluj-Napoca secretele din spatele succesului.

Cele mai frumoase locuinte sunt cele care spun povestea oamenilor care locuiesc in ele. Cursantii de la Design Interior au fost in vizita la Showroom-ul Primera pentru a vedea mostre de materiale si cataloage cu ultimele tendinte in materie de design.

atelierele-ilbah-in-vizita-la-sworoom-ul-primera-1


Design Interior marca Atelierele ILBAH


Cursul de Design Interior organizat de Atelierele ILBAH se adreseaza tuturor iubitorilor de frumos, atat celor aflati la inceput de drum, cat si celor care doresc sa se perfectioneze in domeniu.

În Cluj-Napoca vei invata alaturi de arhitect Codruta Ghiran care sunt regulile amenajarii unui spatiu, teoria culorilor si cum sa iti conturezi propriul stil.

Pe langa informatiile teoretice despre proportii, iluminare, mobilare sau notiuni care au in vedere psihologia clientului, cursantii invata si practic, utilizand programe dedicate.

La finalul cursului participantii vor sti sa realizeze plansele de prezentare a conceptului pe care si l-au imaginat, sa realizeze masuratorile si propunerile de partiu.

Form follows function—that has been misunderstood. Form and function should be one, joined in a spiritual union.” – arh. Frank Lloyd Wright

atelierele-ilbah-in-vizita-la-sworoom-ul-primera-6

 


Doresti sa te perfectionezi?


Daca participantii doresc sa isi duca pasiunea la un alt nivel, sa se specializeze si perfectioneze in arta design-ului interior, au oportunitatea de a parcurge modulul de Design Interior Avansat.

Mai multe detalii despre Cursul de Design Interior marca Atelierele ILBAH veti gasi accesand: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

atelierele-ilbah-in-vizita-la-sworoom-ul-primera-7


SEE YOU IN CLASS!