Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH in IGLOO

Igloo scrie despre cursurile de design interior organizate de Atelierele ILBAH! Multumim frumos arh. Miruna Ardelean, trainer in cadrul Atelierelor ILBAH, pentru aportul adus cursului de decorator de interioare. De asemenea multumim Igloo pentru increderea acordata si totodata pentru oportunitatea de a aparea in cea mai apreciata revista de arhitectura si design interior din tara. Cursul de decorator de interioare este unul extrem de popular si are o structura cu totul si cu totul speciala. Este gandit de profesionisti si se bazeaza pe foarte multe aplicatii practice si interactive. Cursul este completat de vizite la showroom-uri sau evenimente dar si de invitati speciali (arhitecti sau designeri) atat din tara, cat si din straintatate.  Cursul de design interior a avut inca de la inceput toate ingredientele pentru a deveni unul din cele mai complete si mai apreciate cursuri din domeniul amenajarilor interioare.

Intregul articol din IGLOO poate fi vizualizat aici: //www.igloo.ro/stiri/cursuri-de-design-interior/ .

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.