Cu ocazia sarbatoriri a 18 de ani de activitate, cunoscuta Revista Viva a organizat o spectaculoasa petrecere tematica la care au participat toti prietenii publicatiei care au contribuit la succesul acesteia de-a lungul timpului.

Atelierele ILBAH a fost responsabila cu realizarea decorurilor si aranjamentelor florale din cadrul acestei inedite petreceri si alaturi de cursantii de la design interior si design floral s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Peste 30 de cursanti Atelierele ILBAH au fost coordonati de arh. Miruna Ardelean, Anne Marie Popa si Lilia Raicu, care s-au asigurat ca organizatorii petrecerii vor fi pe deplin multumiti de rezultatul final.

Numeroase vedete au fost prezente la eveniment si s-au bucurat de aceasta petrecere inedita. Rochiile de seara create de designeri celebri nu au lipsit de la eveniment si fiecare vedeta a stralucit pe covorul rosu sub lumina bliturilor!

Este greu de spus care au fost cele mai spectaculoase aparitii, insa noua ne-a placut de: Anca Turcasiu si Cristian Georgescu,  Adela Popescu si Cove, Adina Buzatu si Cristina Cioran, Andra si Catalin Maruta, Andreea Esca si Alexandre Eram, Nicole Cherry si multi altii.

Mai multe despre eveniment poti sa citesti aici:
//www.viva.ro/viva-party/vedete-pe-covorul-rosu-la-petrecerea-viva-18-ani-2398844

Atelierele ILBAH fac constant eforturi pentru a oferi cursantilor sai cele mai inedite experiente la inceput de cariera!

Mai multe detalii despre cursul de design interior gasesti aic: //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

Mai multe detalii despre cursul de decorator floral gasesti aici:  //www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-decorator-floral/