Marti, 4 Decembrie 2018, chiar in ziua in care a implinit 6 ani de la infiintare, Atelierele ILBAH castiga premiul pentru cea mai buna scoala din Industrie! In total, 3 premii castigate la Romanian Fashion Awards, intr-o seara magica.


Atelierele ILBAH – Cel mai Bun Centru de Calificare si Formare Profesionala 2018


Atelierele-ILBAH-desemnat-cel-mai-bun-centru-de-calificare-si-formarea-profesionala-in-2018-1

Un nou record pentru noi, familia Atelierele ILBAH! In cadrul editiei aniversare, Romanian Fashion Awards (20 ani), am atins o noua culme, alaturi de cursantii nostri si de oamenii care au crezut mereu in noi.

Culoare! Dinamism! Perseverenta! – toate acestea cumulate intr-un premiu ce confirma inca o data, ca suntem cei mai buni in acest domeniu si ca puterea de a ramane in varf este una construita in timp alaturi de multa munca si de o echipa frumoasa.

Iata ca dupa sase ani de activitate si de perfomanta dusa la un alt nivel, munca noastra a fost rasplatita! Acest premiu este despre voi, despre toti cei care au crezut in noi, despre frumoasa echipa ce completeaza povestea Atelierele ILBAH si despre vointa de a merge mai departe cu acelasi scop – de a fi mereu mai buni decat am fost cu o zi inainte. Atelierele ILBAH este despre pasiune, despre frumos si despre vointa oamenilor de a-si duce limitele la un nou nivel. Este despre putere si despre creativitate. Este despre noi toti la un loc si despre frumusetea de a face lucrurile diferit, intr-un mod unic, dar aparte.

Cu peste 40 de cursuri in portofoliul nostru, reusim sa demonstram ca totul este posibil si ca visul oricarui dintre voi se poate indeplini atata timp cat ii dai sansei o sansa, alaturi de noi.

Va multumim, oameni faini, fara voi, acest premiu nu ar fi fost posibil!


In cadrul Romanian Fashion Awards, Atelierele ILBAH prin cursantii sai talentati a castigat alte doua premii importante


  • Andreea Popa – Best Designer at Bucharest Fashion Awards

Andreea Popa este un tanar designer de moda ce si-a descoperit pasiunea pentru frumos la #AteliereleILBAH. A pasit pe scena Bucharest Fashion Week cu o colectie spectaculoasa, conturata de cateva detalii unice si iata ca a castigat premiul pentru cel mai bun designer.

Colectia “The shining shadows” by Andreea Popa este inspirata din filmele noir, unde se regaseste femeia misterioasa, aparte, puternica si sigura pe sine. Creatiile sunt realizate din materiale fluide, combinatii de tulle, dantela brodata manual, catifea si broderii fine. Colectia transmite forta, misterul si frumusetea femeii contemporane.

 

Felicitari absolventei noastre, Andreea Popa!

  • Alexandru Nedelea – Best Photographer at Bucharest Fashion Awards

Alexandru Nedelea duce arta fotografica la un alt nivel. Focalizeaza, editeaza si da viata imaginilor. Contureaza o noua forma pentru fiecare fotografie in parte si ne mandrim cu faptul ca este absolventul nostru de la cursul de Fotografie. A participat in cadrul Bucharest Fashion Week la concursul pentru „cel mai bun fotograf”, alaturi de peste 20 de fotografi si iata ca a castigat acest titlu ce il poarta cu mandrie.

 

Felicitari, Alexandru, si la cat mai multe cadre de neuitat!


Iata ca am rescris din nou povestea Atelierele ILBAH! O poveste plina de dinamism, culoare si nu in ultimul rand, o poveste cu si despre oameni faini!

www.ateliereleilbah.ro