Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH in deschidere la Cosmobeauty 2016 – Frumusetea incepe cu noi!

Atelierele ILBAH au dat startul Frumusetii in cadrul celui mai mare targ de Beauty din Bucuresti.

Anul acesta, targul Cosmobeauty, a fost deschis de o demonstratie de Hairstyling facuta de 4 dintre cursantii Atelierele ILBAH ce au fost sustinuti si indrumati de trainerul acestora Alexandru Barbulescu. Coafurile au avut tema “Seductie de seara” si au fost foarte apreciate de public.

Ana Maria Ion, Georgiana Raduta, Tutuianu Adriana si Tudor Stefan Alin au impresionat publicul prin coafurile realizate, acestea avand un grad ridicat de dificultate. Este de apreciat faptul ca cei 4 cursanti au absolvit cursul de Hairstyling in urma cu numai 2 zile, iar pe scena au dat dovada de foarte mult profesionalism.

La finalul demonstratiei de Hairstyling, cei 4 tineri stilisti, au primit premii substantiale oferite de Axelle.

Multumim pe aceasta cale celor 4 tineri hairstylisti, trainerului Alex Barbulescu, firmei Axelle, pentru premiile oferite, dar si Beauty One care ne-a pus la dispozitie produsele de Styling.

Mai multe poze din prima zi, gasiti aici…

Va asteptam cu drag la standul Atelierele ILBAH din cadrul Cosmobeauty unde v-am pregatit nenumarate suprize pentru zilele de sambata si duminica, 10 aprilie!

 

DSC_0532

DSC_0583

DSC_0666

DSC_0670

DSC_0680

DSC_0683

DSC_0684

DSC_0687

DSC_0671

DSC_0675

DSC_0677

 

 

 

Acest articol a fost postat in blog.

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.