La Atelierele ILBAH ne dezvoltam si evoluam continuu. Cot la cot, impreuna cu voi, lucram sa devenim mai buni, sa dezvoltam abilitatile pe care le avem, sa invatam lucruri noi, si sa crestem calitatea serviciilor oferite.

Astfel, Atelierele ILBAH este acum Centru de Training Autorizat Autodesk, Autodesk Authorised Training Center – ATC.

Atelierele ILBAH – Centru de training autorizat Autodesk

Atelierele ILBAH este Autodesk Learning Partner si Authorised Training Centre, dar ce inseamna acest lucru?

Atelierele ILBAH - Autodesk Training Center, Autodesk Learning PartnerAutodesk recunoaste Atelierele ILBAH ca Autodesk Learning Partner si Authorised Training Centre (ATC). Centrele ATC intrunesc si respecta toate standardele de excelenta definite de Autodesk pentru livrarea de cursuri de inalta calitate, dar si experiente complete de invatare, sub indrumarea trainerilor autorizati. Reteaua Autodesk „Learning Partner” este singura retea prin care pot fi livrate in mod oficial cursuri si traininguri catre afaceri si profesionisti din domeniu, ce au ca obiect produsele Autodesk.

Atelierele ILBAH - Autodesk Training Center, Autodesk Learning Partner

Programa cursurilor este una de inalta calitate, iar absolvirea unui curs este o experienta completa de invatare. Trainerii autorizati Autodesk vor parcurge toate elementele de care veti avea nevoie pentru a putea profesa in domeniul ales.

Cursurile cuprind foarte multa practica, motiv pentru care Atelierele ILBAH poate pune la dispozitia cursantilor laptopuri, pentru a exersa cat mai mult. De asemenea, acestia vor avea acces la o licenta pentru programul din suita Autodesk.

Astfel, la finalul cursurilor noastre, cursantii vor cunoaste toate aspectele tehnice ale programelor, vor avea experienta practica, si vor avea primul proiect in portofoliul lor!

ATC Autodesk Training Center - Atelierele ILBAH

Dubla certificare pentru cursurile de AutoCAD si 3ds Max

Urmand cursurile noastre de AutoCAD si 3ds Max, vei primi un certificat de absolvire autorizat, recunoscut la nivel national si international. Pe langa acesta, vei primi un certificat de absolvire din partea Autodesk.

Iata o parte din cursurile Autodesk pe care le organizam:

Cursul de 3ds Max te va invata cum sa realizezi randari fotoreale, indiferent ca activezi in domeniu arhitectural, cel al designului de interior sau de obiect. Pe parcursul celor 8 saptamani de curs vei invata interfata programului si vei practica modelarea, texturarea si iluminarea.

Cursul de AutoCAD se adreseaza celor care doresc sa invete secretele proiectarii 2D. Timp de 5 saptamani, vei invata sa creezi fisiere sablon si layere, sa desenezi si sa modifici desene, vei practica metode de lucru in coordonate absolute, relative si polare, vei lucra cu cote si blocuri, etc.

PS: In curand vom lansa o serie de alte noi cursuri ce tin de produsele Autodesk (Revit, Inventor, Maya etc.)