Gala Cosmobeauty Awards 2019


Atelierele ILBAH castiga premiul pentru „Cea mai buna scoala de coafura din Romania”


Cosmobeauty este cel mai mare eveniment din domeniul Beauty organizat in Romania! Cosmobeauty este locul unde, an de an, isi dau intalnire toti cei care conteaza cu adevarat in Industria Beauty & Medical-Estetica: Influenceri, Top Traineri, Antreprenori, Personalitati media, Producatori, Distribuitori, dar si Scoli de formare profesionala in domeniu. Au fost trei zile de spectacol, de frumos, unic si inedit in materie de frumusete.


Gala Cosmobeauty Awards a insemnat, pentru scoala Atelierele ILBAH, adaugarea in palmares a inca unui premiu foarte important: „Cea mai Buna Scoala de Coafura din Romania!”


Au fost peste 20 de categorii si 100 de nominalizati, alesi prin vot direct, la nivel national, de catre public.

Un titlu ce ne onoreaza si ne obliga la mai mult. Un titlu care demonstreaza ca avem cei mai buni traineri, cele mai bune servicii, iar cursantii nostri, cu siguranta, in urma absolvirii cursurilor, isi gasesc implinirea profesionala.

Nu una, ci trei nominalizari pentru scoala Atelierele ILBAH

Atelierele ILBAH a avut, in cadrul Galei Cosmobeauty Awards 2019, nu una, ci trei nominalizari: Cea mai buna scoala de Machiaj, Cea mai buna scoala de Frizerie si Cea mai buna scoala de Coafura. Publicul a hotarat, intr-un numar covarsitor ca Atelierele ILBAH, desemnata Cel mai Bun Centru de Calificare si Formare Profesionala, sa castige titlul de Cea mai Buna Scoala de Coafura.

premiu-cea-mai-buna-scoala-coafura-Atelierele-ILBAH

Premiul obtinut la Gala Cosmobeauty Awards 2019 este inca o garantie a faptului ca profesionalismul si grija fata de oameni ne va plasa mereu in top. Fiindca in tot ceea ce face, echipa Atelierele ILBAH daruieste o parte din ea, din pasiunea cu care insufleteste fiecare lucru facut.

Urmeaza si tu cursurile noastre din domeniu:
Curs Coafor Stilist
Curs Frizerie
Curs Colorimetrie