Cursuri in: Bucuresti, Cluj, Ploiesti sau ONLINE

Cursurile Atelierele ILBAH sunt mai aproape de tine!

Bucuresti, Cluj, Ploiesti, sau Online...

Important! In aceasta perioada cursurile sunt organizate in conditii speciale, respectand masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS-CoV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatii in conditii de securitate si sanatate! Intra aici.

Atelierele ILBAH la Business Woman Gala & Awards 2016

Revista Business Woman Magazine a organizat pe 22 noiembrie 2016, la Athenee Palace Hilton Bucharest evenimentul Business Woman Gala & Awards 2016. Atelierele ILBAH, in calitate de partener, a realizat buchetele de flori oferite premiantelor.

Evenimentul este dedicat mediului de afaceri din Romania si celebreaza performanta de business si leadershipul asumat de femei in domeniile lor de activitate, in anul curent. In cadrul Galei au fost acordate douasprezece premii, iar printre premiante le mentionam pe: Gabriela Firea – Primar General al Municipiului Bucuresti, Cristina Batlan – Fondatoare Musette, Irina Alexandru – Co-Fondatoare Vector Watch, Daniela Bololoi – CEO Help Autism.

business-woman-1

Lista tuturor premiantelor o puteti gasi in Revista Business Woman.

Flori deosebite pentru femei de succes

Buchetele oferite castigatoarelor au fost realizate de cursantii atelierului Decorator Floral din cadrul Atelierele ILBAH Ploiesti, sub indrumarea atenta a trainerilor Natasha Maxim si Anne Marie Popa. Florile folosite de elevii nostri au fost eringium, ilex, skimia, leucospermum, Lisianthus, eucalipt.

Le multumim cursantilor si trainerilor pentru implicare!


Cursul Decorator Floral este dedicat celor pasionati de frumos, care isi doresc sa invete tehnicile prin care pot compune povesti fabuloase cu ajutorul florilor. Afla cum te poti inscrie si care sunt tipurile de program pentru urmatoarea grupa Decorator Floral aici.

Acest articol a fost postat in blog cu tagul , , , , .

Atelierele ILBAH 2019 - Cursuri de Calificare si Formare Profesionala. Toate drepturile rezervate. Protectia se exercita asupra textelor, creatiei artistice, imaginilor si fotografiilor, precum si asupra altor elemente protejate de drepturi de autor.