Buna ziua dragi tineri designeri!

Ati urmat cursul de Design Vestimentar la Atelierele ILBAH? Daca da, iti dam de veste astfel cu un nou concurs pe care il vom organiza in aceasta perioada!

Alege sa te lansezi in domeniul modei in cadrul concursului organizat de Atelierele ILBAH in parteneriat cu Fashion TV Romania, exclusiv pentru cursantii Atelierele ILBAH de la Design Vestimentar! Asadar, fie ca urmezi cursul de Design Vestimentar sau esti absolvent al acestui curs, alege sa transpui in realitate visul de a deveni FASHION designer! Fii chiar tu tanarul designer Atelierele ILBAH care paseste pe podium in lumea modei la Bucharest Fashion Week 2014!
Iti oferim sansa unica de a te lansa ca designer la Bucharest Fashion Week 2014! Nu rata ocazia de a-ti prezenta colectia semnata de tine alaturi de cele mai mari nume din industria modei, atat la nivel national, cat si international. Participarea pe podiumul Bucharest Fashion Week 2014 reprezinta o sansa unica in cariera unui tanar designer, care aspira la un renume in industria modei!

Colectia va purta semnatura ta si va fi incadrata intr-o prezentare de moda special dedicata tinerilor fashion designeri. Colectiile care se vor face remarcate si care vor fi apreciate de catre juriul de specialitate vor fi premiate cu burse importante, oferite de catre FashionTV si partenerii acestuia. In acesta editie, Bucharest Fashion Week se va desfasura intre 1 si 6 decembrie 2014, in frumoasa locatie Ambasad’Or.
” Bucharest Fashion Week este cel mai mare eveniment de moda organizat in Romania, ce reuneste nume mari de designeri recunoscuti si apreciati atat in tara, cat si in strainatate. Alaturi de concursurile de frumusete Top Model si Miss Romania, evenimentul de mare amploare reuneste colectii de renume, care dicteaza tendintele viitoare. Bucurestiul se va transforma timp de saptamana in capital modei, unde nume mari ale industriei nationale si internationale  vor pasi pe podium.” 

Asadar, daca iti doresti sa fii tu tanarul designer care se va lansa pe podiumul Bucharest Fashion Week 2014, iata regulile pe care trebuie sa le urmezi pentru a intra in concurs organizat de Atelierele ILBAH in parteneriat cu Fashion TV.

– Fiecare tanar designer trebuie sa compuna o colectie unitara pentru podium, de preferat pentru sezonul primavara/vara
– Colectia unitara trebuie sa continua 10-12 tinute vestimentare (alcatuite din oricate piese vestimentare considerati)
– Fiecare designer va preda un moodboard (pagina de atmosfera a colectiei, care sa contina elementele de plecare al conceptului), alaturi de 1 sau 2 planse cu schitele artistice/crochiuri de moda ale intregii colectii, cu indicarea materialelor si detaliilor semnificative in scris; desenele tehnice nu sunt obligatorii, insa realizarea lor va oferi o imagine completa asupra colectiei

Calendarul concursului:

– Perioada de desfasurare a concursului 3 – 29 septembrie 2014

– Deadeline-ul inscrierii la sediu  – 13 septembrie 2014
– Predarea planselor la sediu – 29 septembrie 2014
– Jurizarea si desemnarea castigatorului – 30 septembrie 2014
– Realizarea colectiei pentru prezentarea Bucharest Fashion Week – Winter Edition – 1 octombrie – 30 noiembrie 2014
Jurizarea se va realiza la sediul Atelierele ILBAH, impreuna cu specialisti ai domeniului, reprezentanti FashionTV Romania, care il vor desemna pe castigatorul young designer ce isi va prezenta colectia pe podiumul Bucharest Fashion Week2014 – Winter Edition.

Criteriile de jurizare se refera la creativitatea si stilul propriu reflectate de catre designer in colectia sa, care trebuie sa fie demna de a fi prezentata pe podium. Este important faptul ca nu exista constrangeri cu privire la stilul colectiei si nici la sezonul ales pentru crearea tinutelor vestimentare.

IMPORTANT! Si pentru ca Atelierele ILBAH sunt alaturi de castigator, specialistii nostri il vor ajuta pe cel ce va fi desemnat young designer la realizarea primei sale colectii! Atelierele ILBAH iti ofera tot sprijinul de care ai nevoie pentru realizarea colectiei, oferindu-ti cadrul necesar, indrumare si asistare din partea trainerilor de specialitate Atelierele ILBAH, consiliere din partea trainerului de design vestimentar Mirela Diaconu si masini de cusut performante marca JUKI.

Alege sa transpui in realitate visul de pasi pe podium ca designer vestimentar la Bucharest Fashion Week 2014 – Winter Edition, by Atelierele ILBAH! 

 

10687858_661012314006100_8365136021998213702_o