Save the date: 13 – 15 septembrie, cel mai mare targ specializat pentru industria de textile: Textile Technology Show


Textile Technology Show. Primul targ regional dedicat industriei textile, care aduce in prim plan tot ce inseamna inovatie, tendinte si oportunitati in domeniu.  Expozitia, care se vrea a fi o radiografie a industriei de textile, se deschide pe 13 septembrie. Timp de trei zile, pavilionul central din Romexpo, va fi gazda evenimentului ce reuneste cei mai mari antreprenori din industria textila sud-est europeana.

Demonstratii live pe masini de cusut si brodat de ultima generatie, prezentare de echipamente de imprimare digitala pe textile, masini performante pentru productie, dar si prezenta a numerosi factori decisivi, furnizori de materii prime, solutii si servicii din aceasta industrie. Sunt punctele forte ale acestui eveniment de anvergura.

Pe tine, pasionat de tot ceea inseamna industria fashion, te asteptam la numeroasele sesiuni  de workshop, powered by Atelierele ILBAH, Cusut si Brodat, Brother &  Tipare de Croitorie, pe care le-am pregatit in cadrul acestui eveniment unic la nivel de tara.


Sase workshop-uri inedite pentru toti cei ce vor sa se initieze in tainele croitoriei


Joi, 13 septembrie, in prima zi a expozitiei, te asteptam la primul nostru Workshop: „Initiere in tainele croitoriei”.  Aici vei descoperi alaturi de noi, timp de o ora si jumatate, secretele Croitoriei, iar la final vei reusi sa realizezi primul tau obiect cusut cu o masina performanta!

Atelierele-ILBAH--prezent-la-Textile-Technology-Show-2Tot Joi, aflam “Totul despre Broderie”. Mai exact, ce este un soft specializat de broderie, cum se utilizeaza el, care sunt materialele textile pe care se poate broda si in ce consta nota de particularitate a unui element brodat, dar si cat de anevoios este drumul pentru o cariera de succes pe acest segment de piata.

Profesionisti in domeniu, traineri ai cursului de Broderie, derulat in cadrul Atelierele ILBAH, vor dezvalui putin din secretele care te pot face competitiv pe piata in arta decorarii si personalizarii oricarui tip de tesatura. Workshopul-ul se desfasoara atat in prima zi de Textile Technology Show, cat si in cea de-a doua, iar tu, tot ce trebuie sa faci pentru a participa la aceste sesiuni este sa completezi formularul de inscriere care iti permite, in limita locurilor vacante, accesul GRATUIT la eveniment.

Atelierele-ILBAH--prezent-la-Textile-Technology-Show-1Men’s Tailoring – Live Demonstration este alta din suprizele pregatite de Atelierele ILBAH in cadrul TTS. Vineri, 14 septembrie, te asteptam sa aflam impreuna cum diferenta sta in detalii atunci cand vorbim de povestea si secretele din spatele unui costum barbatesc perfect. Iar alegerea vestimentara nu mai e o chestiune ce tine de necesitate, ci ea este un stil de viata.

Atelierele-ILBAH--prezent-la-Textile-Technology-Show-6Un alt workshop la fel de incitant te va introduce in lumea tiparelor de croitorie. Afla cum se decupeaza un tipar si cum arata o zi din viata unui creator de piese vestimentare. “Tipare de Croitorie –Burda” este, asadar, o provocare careia tu trebuie sa ii raspunzi “prezent”.

Atelierele-ILBAH--prezent-la-Textile-Technology-Show-5Atelierele ILBAH, alaturi de Cusut si Brodat & Tipare de Croitorie te introduc si in ceea ce inseamna mirajul drapajului de moda si al crochiului. Doua workshop-uri inedite ce iti vor contura o noua viziune asupra artei desenului si a drapajului de moda.

Atelierele-ILBAH--prezent-la-Textile-Technology-Show-4

Atelierele-ILBAH--prezent-la-Textile-Technology-Show-3


Te asteptam la TTS!  Locul care schimba perceptii, construieste identitati si noi viziuni si iti confera sansa de a interactiona cu cei mai buni oameni din industria textila.